Dobrze że już doszedłeś do siebie :-)
Serdecznie pozdrawiam.
Wersja do druku
Dobrze że już doszedłeś do siebie :-)
Serdecznie pozdrawiam.
Towciu - Dobrze, że jesteś ;)
Pozdrowionka - Sławek :)
Hmm. To gdzie teraz można przegladać ofertę Towersa?
Zdrówka zycze!
a propos opinii - dokladam swoja cegielke z rekomendacja dla Towers'a vide Foto-Ivy - zakupy jak zawsze w bardzo milej fachowej atmosferze, podziekowanie za ogromne checi, profesjonalizm i uczciwosc co w dzisiejszych "ciekawych" czasach nie jest zbyt czeste!!!
pozdrawiam,
darek
Kolejny udany zakup. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Sprzęt przetestowany.
Wracaj do zdrowia Towers.
Ja również dziękuję za drugi, udany zakup i ekspresową wysyłkę.
Serdecznie pozdrawiam !
to i ja się podpiszę - przynajmniej 4 udane transakcje u Towersa.
O rozmowach/poradach/wymianie uwag nie wspomnę.
I do adresata życzen - dopiero teraz przeczytałem ten wątek i stwierdzam, że mogłeś, chłopie, powiedzieć , że jesteś chory, a nie silić się dzisiaj na rozmowę ze mna...:evil:...
wracaj do zdrowia:-D
Bardzo żałuję, że to nie stałem się posiadaczem nowej 5DII, ale przy mojej pomocy mój kolega sfinalizował udaną transakcję i gęba od ucha do ucha od tamtej pory. Jak zwykle profi akcja.. pozdrawiam
Pierwszy i nie ostatni zakup u Towersa. Kupiłem efs 17-85. Wszystko OK
A ja nie kupiłem. Bo po prostu nie było szkła. Ale dziękuję za zaangażowanie. Na pewno będę próbował następnym razem. :-)
Kolejny zakup i wszystko jak zwykle ok. Widać, że działalność się rozwija a jakość obsługi nadal bez zarzutu. Pozdrawiam
Przy okazji wspomnę, że jak w październiku zastanawiałem się czy kupować nowa puszkę to Towers doradzał mimo wszystko zakup na zimę bo z cenami to może być jazda no i miał rację a ja zaoszczędziłem dzięki Niemu około 25% - za co dziękuję.
Pozdrawiam i do następnego zakupu.
Kolejny udany zakup - szkiełko zamówione w środę, już w czwartek miałam w domu.
Dziękuję i pozdrawiam :smile:
Panie TOWERSIVY, publicznie wzywam Pana do odpowiedzi (ustosunkowania sie) na mojego prywatnego posta.
Pozdrawiam.
Publicznie wzywam , bo nie doczekalem sie na wazna dla mnie wiadomosc na PW, problemu narazie niema i watpie zeby powstal.
Na moje PW również nie odpowiedział. Zadzwoniłem i wyjaśnił, że ma mało wolnego czasu, a dużo pracy i najlepiej kontaktować się z nim telefonicznie.
Dokładnie tak jak ktoś napisał wyżej - do Towersa trzeba dzwonić to na pewno poświęci dłuższą chwilę.
Sprawa (kontakt) zalatwiona, zapracowany czlowiek, ale milo i przyjemnie. Pozdrawiam.
Ja kupilem juz jakis czas temu 40D, 100mm Macro i 580ex, moge kolege tylko pochwalic
PS. Towers opróżnij sobie skrzynke PW! ;)
Wiecie co, wstrzymajcie się z tymi żalami, że nie odpowiada na PW. Facet ma zrobić dobrze Wam wszystkim i Waszym rodzinom, nic nie pomylić, wszystko przetestować, popakować i dopilnować, a przy tym jeszcze odpowiadać na każdą pierdołę.. Zastanówcie się czego wymagacie. On jest jeden, a doba nie jest z gumy.
Sorki za ta zapchana skrzynke, staram sie w miare możliwosci odpowiadac na pytania i pilnowac wolnego miejsca, jednak w ostatnim czasie najlepiej jest do mnie zadzwonic ;) tel odbieram zawsze chyba ze jestem bardzo zajety ale wowczas staram sie pamietac o tym fakcie i jak tylko moge to oddzwaniam :)
Kolejne szkło od Towersa, które osobiście kupowałem dla zadowolonego klienta żółtego systemu i innej narodowości. Pozdrowienia z południa :) .
Kupiłem u Towersa zestawik 40d+17-40/4L = pełne zadowolenie!
Polecam Towersa bez dwóch zdań. Przesympatyczny szpyniu,sprawdził puchę przy okazji zakupu 35L, a samo szkło cudne!
BTW Pozdrowionka dla żonki!
też polecam TOVERSA. gość zna się na rzeczy, cierpliwość popłaca...
Transakcja z Towers'em? Jak by to powiedzieć..., zaufałem waszym opiniom i przelałem gościowi kasę praktycznie na gębe:d. No i co? Chłopak wysłał maila, żebym się modlił teraz czy oby na pewno to nie "ustawka"(uśmiechnąłem się i szybko w głowie zacząłem gromadzić dowody - myśl przyszła z prędkością 1/10000sek) :D:D:D! Dalej czytam -
napisał, zasada jest jedna "mam być zadowolony i wrócić".
Powiem tak - jestem zadowolony i na pewno wrócę! Nawet jeżeli będzie trochę droższy od konkurencji. Po prostu tak jak w naszej pasji, tak i tutaj liczy się jakość przedmiotu i usługi za każdą cenę!
Pozdrawiam i oczywiście polecam!
P.S. Kurcze teraz to słownik zobowiązuje, cieszę się, że w końcu to ktoś wprowadził, człowiek od internetu się uwstecznia:D
Dziś za sprawą właśnie Towersiwego wzbogaciłem się o 24-105, coś piknego. Powiem tak: ile to żeśmy rozmawiali przez telefon z różnych powodów, to jakby to razem zliczyć to byśmy włosy rwali ze łba :) Jeśli ktoś coś mówi o tym że nie można sie skontaktować, nie odbiera PW etc. to niech idze na allegro kupi u jakiegoś sklepikarza, trzeba zadzwonić nie wiem czy to jest nie do zrozumienia, nie po polsku.. Poza tym wymieniony w nazwie wątku jest człowiekiem "silnie zmotoryzowanym" - bardzo czesto dowiadywałem się że jedzie, a siłą rzeczy nie ma wtedy dostępu do skrzynki PW.. ja najpierw chciałem kupić 100 makro ale nie ma :s prosiłem żeby szukać czegoś - okej. Po dłuższym czasie okazało się (i stan takowy istnieje do teraz) że w tej chwili takowego (dobrego) nie ma. Więc zamieniłem kolejność i najpierw kupiłem 24 - 105. Z transakcji jestem zadowolony, cena naprawdę przyzwoita. Następne zakupy w tym samym miejscu, wolę dać pieniądze komuś uczciwemu żeby się rozwijał a nie jakiemuś człowiekowi.
Jeśli komuś nie chce sie czytać tego wyżej, niech przeczyta to:
Cokolwiek kupię w przyszłości do fotografowania kupie u Towers'a.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego dobrego :)
Ja kupiłem u Piotra 2x body . 4x obiektyw , 1x lampę i parę innych duperel , gościu spoko , na telefon zawsze oddzwoni , pogada i DORADZI co jest rzeczą bardzo ważną.Następne zakupy też u Niego.( zakupów dokonałem w lutym i marcu )
Dolaczam do grona zadowolonych z zakupow u Towersa :)
Sprawa sie troche ciagnela, no ale dostepnosc i ceny obecnie nie sprzyjaja ;\ Najpierw 50/1,4. Dzisiaj odebralem 30/2 i 85/1,8. Mialo byc 28/1,8 ale nie dostal w normalnej cenie, a 2,5 tys to nie dam ;) Szybko sprawnie zadzialal i szkla dzisiaj do mnie dotaly :) Pewnie jak cos bede za gotowke kupowal w przyszlosci to ponownie bedzie to wlasnie u Niego :-D
Chciałem u niego kiedyś kupić szkiełko Canon 18-200 wraz z filtrem. Po zapytaniu na privie szybko otrzymałem odpowiedź, że będzie je mieć w najbliższym czasie od zestawu 40D. Odpisałem, że spokojnie poczekam na kolejnego maila informującego o cenie, sposobie zakupu, dostawie i etc (sprzedawca poinformował mnie, że może mi polecić kogoś innego godnego zaufania, który ma to szkło "od ręki" - odpowiedziałem, ze chcę kupić obiektyw u niego i mi się nie spieszy) i że będę czekać cierpliwie na dalsze informacje. I tak czekam do dnia dzisiejszego. Najprawdopodobniej temu TIP-owi moja oferta gdzieś „uciekła pomiędzy palcami” i później już o niej chyba zapomniał. Jestem jednak mu wdzięczny, że dzięki takiej postawie nie kupiłem u niego obiektywu, z którego w perspektywie nie byłbym jednak zadowolony. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło - zapomnieć jednak każdy może. Chociaż z drugiej strony w mojej pamięci ten "nieudany" zakup mi pozostał.
Jago - szczerze naprawde zapomniałem o tym zamówieniu i Przepraszam ze nie doszło do jego sfinalizowania. W tej chwili tez nie potrafie sobie przypomniec kiedy to było, wiem ze to zadne usprawidliwienie ale zawsze dobrze jest do mnie zadzwonic jest to najlepsza forma kontaktu (biarac pod uwage fakt ze w jednej rozmowie mozna odpowiedziec na szereg pytan) i wówczas żadko kiedy zapominam o jakims zobowiązaniu , ale najlepiej po przeprowadzonej rozmowie napisac miela na adres ivy10@gazeta.pl tam informacja o zamowieniu mi nie ucieknie( pilnuje je żona ;) ) wystarcza 2 zdania o tym co ma byc i na kiedy ;). Na forum ze wzgledu na czeste czyszczenie skrzynki czasami cos przez przypadek usune.
Pozdr.
tow
Domyślam się, że po prostu zapomniałeś o tym zamówieniu i nie robię też z tego powodu żadnego problemu, gdyż każdemu może się zdarzyć. Jak już napisałem mogę jedynie Tobie podziękować, gdyż nie kupiłem obiektywu z którego w późniejszej perspektywie czasu nie byłbym zadowolony. W każdym razie wrócę jeszcze do Ciebie jak będę chciał kupić coś szerszego - na razie nie mam na to cashu. Pozdrawiam.
Moj kolejny zakup zakonczony pozytywnie. Tym razem oslona do kita i 430 EX II dla znajomej. Wszystko ok.
Canon 70-200 F/2.8 L IS
Canon 17-55 F/2.8 IS
Tamron SP AF 10-24 mm
jeszcze jakaś drobnica
W czwartek wpłaciłem pieniądze na konto a w piątek cieszyłem się jak dziecko ;-)
To był mój trzeci zakup u Towersa - nie długo będzie kolejny :-)
Canon 18-55 IS - do szkła zapomniano dorzucić gwarancję, ale po telefonie i kilku dniach otrzymałem ją poleconym.
Canon 35/2
Canon 430EX II - szkiełko i lampę zamawiałem przedwczoraj; już dzisiaj miałem okazję je wypróbować, a test bojowy będą miały w sobotę :)
Żeby nie było tak przyjemnie to muszę wspomnieć o jednym i w zasadzie jedynym negatywie. Otóż 29/06 miałem 50zł z abonamentu, a po 2 rozmowach z Towersem została mi tylko 1 złotówka :D Chyba napiszę o zwrot albo jakiś rabat przy następnych zakupach ;)
Kolejny raz dokonałem zakupów u Towersa. Jak zwykle wszystko w porządku. Tylko tym razem Towers pokazał, że jest honorowym gościem. Wielki plus za to.
Szybko i przede wszystkim tanio :)
Sherpa 600r za 300zł podczas gdy w "lokalnym sklepie" kosztuje ok. 450zł.
Szybka przesyłka, błyskawiczny(!!!) kontakt - polecam!
Towers załatwił stałke, której dostępność (a właściwie jej brak) staje się już "legendarna". Wszystko w obiecanym terminie i dobrej cenie. Dziękuję i pozdrawiam Cię Towers.
P.S. Taka mała rzecz (i lekka - 650 g.) a cieszy :) .
5DmkII mam właśnie od niego. Po pierwsze dzięki, że sam przesłałeś ofertę na PW bo inaczej pewnie dalej bym czekał na zamówienie ;) Cena niższa niż z aukcji allegro - to chyba ten forumowy rabat ;)
Podejście naprawdę pełne profesjonalizmu - niebywała dbałość o klienta:)
Przesyłka szybka i sprawna, a z jakości zapakowania nawet kurier był zdziwiony(pozytywnie oczywiście :) )
Naprawdę bardzo, bardzo polecam towersa i jego żonę - taka obsługa powinna być wszędzie! Bardzo wam dziękuję i życzę jak największej liczby klientów!!:)
Mimo problemów z mailami, których w sumie sam sobie byłem winien, wystarczy trochę zgłębic temat, dlaczego maile nie dochodzą, znaleźc rozwiązanie i zaplacic, a towar zapakowany pancernie przychodzi zgodnie z ustaleniami. Moja paczka przyszła dzień po, tylko dlatego, że kurierowi nie chciało się czekac na spóźnionego tira, ale co tam, kolejny zakup zrealizowany z przyjemnością..Następne tylko pod tym adresem..
A ja już nigdy u niego nic nie kupię. Miałem o pana Towersa "nowy"obiektyw za ponad 3000 (24-105L) i lampę błyskową. Obiektyw miał wady optyczne (wielkie aberracje) oraz trzaskała stabilizacja obiektywu. Ale działała. Sam obiektyw był totalnie mydlany. W serwisie Canona stwierdzili że jest to praktycznie nie do naprawy. Pan Towers nie był zainteresowany jakąkolwiek pomocą w tej kwestii W mailu stwierdził że to normalne że ten obiektyw "amberuje"!!!.Co to za słowo? Na szczęście udało mi się pozbyć tego sprzętu. Dostając od niego paragon (niemiecki) sprzedawca umywa ręce bo nie masz dowodu że to od niego kupiłeś. Jeżeli trafisz na dobry egzemplarz to możesz być zadowolony i go chwalić. Ale jak będzie coś nie tak to jesteś udupiony i martw się sam. Mało tego pan Towers wpisał do rachunku błędny numer obiektywu! (pomylił 9 z 3) przez co miałem problemy w serwisie. Jeżeli to ten sam Towers z pod Krotoszyna to nie polecam. W kontakcie osobistym już wydał mi się trochę niepoważny. Lepiej dołożyć i kupić sprzęt w sprawdzonym sklepie i mieć święty spokój. Dodam że w zakupionej u tego pana lampie 580 EX po roku zaczął szwankować palnik. Nie wiem zkąd on bieże sprzęt ale coś mi się tu nie podoba. Nie chcę nikogo oczerniać, ale ja się zawiodłem nie tylko sprzętem , ale i postawą sprzedawcy(czytaj zlewka).Zreszta sądząc po błedach ortograficznych w niektórych aukcjach tego jegomościa w sumie postawa i poziom sprzedawcy mnie już nie dziwą. Mogą sobie pisać niektórzy że go znają osobiście, ale moje doświadczenia są jak najbardziej negatywne. Ale decyzja należy oczywiście do kupującego. Nie polecam. Tomek.
Lipen - No tak wymieniliśmy między sobą kilka meili, w ani jednym nie padło stwierdzenie że chcesz obiektyw wymienić, sprzęt odbierałeś od mnie w Poznaniu, ile to już mnineło 1,5 roku czy będzie już nie długo 2 lata?? Sprzęt testowałeś na analogowej 5tce (z oczywistych względów nie można było zobaczyć zdjęć, a obiektyw był przetestowany!) nie wiem czy zaszły tutaj jakieś zmiany co do korpusu ale być może tutaj tkwił problem, nigdy nie robiłem Nikomu problemu z wymiana itp, a są na forum użytkownicy którzy dane szkło wymieniali 2 lub 3 razy bo coś nie grało i nigdy nie robiłem z tym problemu bo i o co robić problem?? każdy doskonale wie że coś co działa idealnie z moim sprzętem niekoniecznie musi chodzić z czyimś i Ja doskonale zdaje sobie z tego sprawę. Czy wykonał Pan choć jeden telefon, zapytał, wyjaśnił że nie da się tego i tego?? że po servisie dalej nie widać poprawy?? Nie nie wykonał Pan żadnego telefonu, nawet nie napisał Pan meila. Sprzęt jest tylko sprzętem i nie ma reguły u kogo i kiedy ulega awarii. Potrafię być samokrytyczny ale w tej sprawie nie potrafię sobie nic zarzucić, niczego nigdy Panu nie odmówiłem bo jeszcze raz powtórzę że o nic Pan nie zapytał, a wizytę w servisie zasugerowałem ponieważ od momentu zakupu szkła do meila że coś nie gra - minęło kilka ładnych tygodni, co nie zmienia faktu że gdyby skierował się Pan do mnie że nadal coś nie gra na pewno rozwiązalibyśmy ten problem pozytywnie.
Brak mi słów........
Ja Bardzo Proszę o przesłanie opinii servisu że obiektyw był mydlany i nie do naprawy. Mam dobrą pamięć i osobiście to szkło sprawdzałem przed dostarczeniem do Pana.
Meil - ivy10@gazeta.pl