Oj Adam Adam, ty to w ogóle serca nie masz! Nie dałeś nam nawet kilku godzin posiostrować! :mrgreen:
Wersja do druku
stary ale tobie sie nudzi czy jestej taka osoba, ktora bedzie to drazyc i meczyc to do konca, watku, mozesz mi odpowiedziec co ja takiego zrobilem ze nadalem nowy temat, napisalem o jego zasadach i sie do nich zastosowalem, mozesz mi odpowiedziec, bo chyba jestes po prostu nudny!!!
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
No wlasnie a Kalinie by doszedl jeszcze jeden wydatek na prezent pod choinke, w koncu to juz za nie dlugo :D
MMM, chyba nadinterpretujesz.
Dlaczego nie pokusiles sie o ocene zdjec Przemka? Skoro juz zarzucasz brak zenady to powiedz co takiego w jego zdjeciach jest wg Ciebie zenujace?
Przygadal kociol garnkowi..Cytat:
Gratuluję braku skromności i tupetu.
Czasem bys sie MMM zastanowil nad swoimi tekstami i ustalil jakas tygodniowa dawke jadu ktora wylewasz na forum.
Bardzo podobaja mi sie Twoje zdjecia, podobaja mi sie rowniez zdjecia Przemka.
Jednak to z Przemkiem wolalbym strzelic setke gdybym mial wybierac :)
powiem krotko, ze gdybym wiedzial ze kogos tak to trasznie zaboli nie zakladalbym tego tematu, mial sie on opierac na tym aby prezentowac, galerie z materialem "odwrotnej" jakosci niz kicz projekt, napisalem jak Krowie na Rowie, ze mozna dawac swoje galerie pod ocene innych lub polecac kogos innego to czego sie czepiacie, czy watek ma sie opierac na tym ze paru gosci ma jakies ale czy moze czytac nie umie??
wyszukujemy w necie dobre strony ślubne lub podajemy swoje, czyli wystawianie się na publiczny lincz oraz ocena tego co ciekawe i warte obejżenia;
mam wiekszymi napisac?? czy moze ktos okulary potrzebuje, dlaczego nikt nie napisal sprzeciwu zeby nie umieszczac swoich stron. Ludzie co sie z wami dzieje!!!
E tam, jak się chce to można zrobić, ja raz zrobiłem: http://www.stare-miasto.com/u-pana-m...ub-marzen.html
tymdyrym, tytul mi sie podoba i prosze natychmiast podawac ladne stronki!
30postow i pare stron na krzyz - Bloody Monday!! Jak to powiadaja w NL prawda Akustyk?:)