Dwa wiodace:
- Pro ShowGold
- PictureToExe (jest w polskiej wersji jezykowej)
Nie sa darmowe ale kosztuja niewiele (okolo 30$)
Wersja do druku
Dwa wiodace:
- Pro ShowGold
- PictureToExe (jest w polskiej wersji jezykowej)
Nie sa darmowe ale kosztuja niewiele (okolo 30$)
ściągnę sobie jutro nero 7. Jeśli będę miał problem to pewnie trzeba będzie coś kupić. Ale co tam strasznie podobają mi się prezentacje :)
Poszukaj w googlach Wings Platinum. Jest to program profesjonalny ale darmowa uproszczona wersja (spełniająca wymogi zawodowców) jest do sciągnięcia. Jest ona na (chyba )ok. 20 otwarć!
Ja robie prezentacje w programie (niestety nie darmowym) Ulead Video System. Jest to program do obróbki wideo ale prezentacje zdjęć tez wychodzą świetnie!
Do zastosowań domowych (prosty ale darmowy) polecam PHOTO STORY 3 FOR WINDOWS. Sprawdź może akurat.
Natomiast program PINNACLE Studio Version 9 to już pierwsza liga w obróbce i prezentacji filmów i zdjęć.
Witam
Jedyn szybki i sensowny program to MemoriesOnTv, gdzie mozna zrobiś od strony tytułowej, dodania fajnych efektów, podkładu muzycznego. Wszystko jest na miejscu a zarazem idzie bardzo sprawnie komponowanie takowej przentacji.
Kiedyś bawiłem sie w Adobe Premiere Pro lecz żeby opanować ten kombajn /czytaj- szybko i treściwie zrobić taką prezentację/ pochłania on mnóstwo czasu przy porównywalnych efektach.
tu jakiś przykład mojej "sklejanki" w MemoriesOnTv: www.tomaszkobiela.kwv.pl/fotografia_slubna
Pozdrawiam
Zeby bylo bez kosztow przesylki to kup wersje 'download' a nie boxed. A zeby bylo bezpiecznei to wystarczy sie przemoc odnosnie zakupow karta kredytowa w internecie - zaufac sprzedajacemu i miec pewnosc ze ma sie czysty komputer i polaczenie (ja np w kafejce internetowej jakos bym sie obawial robic zakupy karta...).