63 i 64...piękna dal wyszła na zdjęciach dzięki tym drzewom z tyłu....czuje się przestrzeń...fajne, fajne
Wersja do druku
63 i 64...piękna dal wyszła na zdjęciach dzięki tym drzewom z tyłu....czuje się przestrzeń...fajne, fajne
63. bardzo fajna, tylko widzialbym ja z ostroscia w calym kadrze a najbardziej na 1 planie, zeby te slady prowadzily wzrok, ale i tak zacnie:)
Oj dawno mnie nie było - muszę nadrobić zaległości w czytaniu. Dziękuję za komentarze. Dziś kilka zdjęć z wizyty w Suchej Beskidzkiej.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
75. Zachody Słońca - Zielona Góra I
76. Zachody Słońca, Ratusz - Zielona Góra,
na 79 mi czegoś brakuje... patrząc an Twoje poprzednie zdjęcia to jakoś tak nijako wygląda, wiem, pogoda była jaka była ale na tym niebie oprócz księżyca niestety nic nie ma i on zajmuje całą moją uwagę, taki niedosyt mam po tym co zobaczyłem u Ciebie wcześniej;)
A bo czasu brak, żeby pojechać w plener... a ostatnie zdjęcia odgrzane z początku maja konkretnie 77-79 z parku Mużakowskiego, 75-56 z balkonu... Może pod koniec najbliższego tygodnia czas znajdę... Wybieramy się poza Zieloną Górę odpocząć troszkę. A na 79 fascynowała mnie wielkość tych dwóch topolek na tle całej reszty - ale widać nie oddałem tego na zdjęciu, może gdyby ktoś tam po trawie chodził, to wyglądało by to inaczej.