Stąd napisałem "podzielić się czymś WARTOŚCIOWYM"
Proponuję czytać uważniej i ze zrozumieniem ;)
Pozdrawiam
Wersja do druku
Stąd napisałem "podzielić się czymś WARTOŚCIOWYM"
Proponuję czytać uważniej i ze zrozumieniem ;)
Pozdrawiam
Panie McKane ! Watek sie tutaj toczy o nowym forum wiec dalem opinie na jego temat po tym jak dostalem BANa! jak i rowniez przed.
Ty tez 2 razy w moim watku doczepiles sie pisowni zamiast dac mi sensowna odpowiedz gdzie raz probowales mi wmowic ze 'przeslona' to blad i nie ma takiego slowa, a drugi raz zlinczowales mnie za to ze napisalem ' Chcialbym sie zapytac ' i ze to nie poprawne.
Czasem czepialstwo wasze nie zna granic i ktos kto ma 60 watkow i widac ze jest poczatkujacy zada durne dla was pytanie to lepiej nie odpowiedziec na nie, a doszukac sie nieistniejacych bledow .
PS MonteCristo. Ja juz pisalem ze publicznie sobie wyjasnilismy jezeli mamy ciagnac dalej dyskusje mozemy to zalatwic w kulturalny sposob na prv.
Hehe jaka ta mlodziez dzisiaj pamietliwa. Ja juz dawno zapomnialem z kim rozmawialem na temat pisowni przyslony. Do "chcialbym sie zapytac" sie nie przyznaje nie wiem o co chodzi.
Tym sie wlasnie roznimy ... Ty traktujesz sprawy personalnie zapamietujac kto i w jaki sposob sie do Ciebie odezwal a ja problemowo czyli o czym rozmawialismy i jaki z tego moral. Do konca zycia zapamietam poprawna pisownie przyslony bo przeczytalem kilka slownikow a co tam napisal w 10 poscie kucza21 zapomne pewnie juz w poniedzialek jak bede focil na gorskim plenerze.
Taki mam charakter:) Bardzo pamietliwy :) Koniec OT. Mialem generalnie na mysli piszac tego posta, ze czasami za malo niektorzy chca pomoc, a za bardzo sie doczepic.
W takim razie dlaczego robisz takie rzeczy:
Krytyka Ci się nie spodobało czy uraziło Cię to że niewielu użytkowników chciało komentować Twoje zdjęcia ?
A potem piszesz:Cytat:
Zamieszczone przez kucza21
Czyli jednak problemy masz nie tylko ze mną ? Widzę tu pewną niespójność :-)Cytat:
Ktoś tu mija się z prawdą :-)Cytat:
Kusi zamknąć was na parę dni byście ochłonęli i nie kontynuowali offtopa...
To zamykaj :-)
Prawdę powiedziawszy to bez offtopa nie wiele więcej da sie tu napisać: startuje nowe forum, w założeniu zbliżone formułą do forum Nikona .... i tyle. Podyskutować będzie można za kilka miesięcy jak się rozhuśta, bo póki co jest niemal puste.
kucza21, w większej części mijasz się z prawdą niż mówisz prawdę - jeśli chodzi o tą sytuację. Osobiście mam 'jakieś doświadczenia' na obu forum i jako obserwator tej całej dyskusji piszę to w pełni świadomie.
ps. Vitez, Ty wg mnie jesteś całkiem ok jeśli chodzi o pomoc...
Lubię czasem zaglądnąć na to alternatywne forum.
Fakt, niewiele się dzieje, kameralnie tam, aż nawet za kameralnie. Myślę, że trzeba zaczekać trochę, aż wypracuje sobie własną formułę, a tego widać poszukuje. Jako kalka canon-board raczej nie ma szans ze względu na ogrom wiedzy jaki wnieśli użytkownicy tutaj.
W myśł zasady: "Dobre rzeczy reklamują się same" byłbym spokojny o obydwa fora.
Często czytam tu prośby o niewklejaniu fotek, więc może tam by było lepsze miejsce?
IMHO czarny background wydaje się odpowiedniejszy na prezentację zdjęć...
Zobaczymy jak się to potoczy.
Taki problem ma niemal każde nowe forum, AD 2008. Aby przestało być, jak to ładnie określiłeś "kameralnie" trzeba je "sztucznie" rozkręcić.
I żeby nie było, ja tam dobrze życzę Krzyśkowi, niech się rozkręci. Nie pasowało mu z jakiś względów na CB to zamiast trollować wykazał się inicjatywą i stworzył alternatywę :-)