ja bym z chęcią też wpadł
Wersja do druku
ja bym z chęcią też wpadł
Listę mogę zrobić, ale co do organizacji, to tym razem chyba nie dam rady się tematem zając. Delikatnie mówiąc mam zapier.... w pracy. Wracam do domu i padam na gębę.
Ale jeśli będziesz potrzebował jakiejś pomocy pisz śmiało. Postaram się pomóc.
I po ostatnie piszę się a każdy plener w okolicach warszawy jak i w niej samej :)
Tym razem wejściówek nie potrzeba, więc może wystarczy ustalić godzinę spotkania i po frytach. Jak jest z wjazdem wieczorno-nocnym na PKiN?
To dokładnie tak samo jak, tylko że ja w szkole... No, ale mimo wszystko spróbuję się tym zająć, w kwestii wieżowców od środka. Chociaż sam nie wiem... Czy to przypadkiem nie za dużo zachodu? Może wybierzcie jeden, do którego byście chcieli wejść i wtedy coś spróbuję pokombinować;)
Nie wiem jak sie to ma do trasy wyznaczonej przez mungo, ale może takie obiekty byśmy także starali się uwiecznić:
1. Pomnik nieznanego żołnierza
2. Hotel Bristol
Nocą są podobno fajnie oświetlone.
dalo by sie - tylko nie wiem czy kazdy da rade na pare km spacerku ;-) albo zrobic to tak ze nie bedziemy chodzic w kolko, czyli w jednym miejscu zostawimy polowe samochodow pojedziemy w drugie i pojdziemy w tras do piwerwszych samochodow ;-) a pozniej po drugie samochody ;-) albo rozbic to na dwa plenerki - jeden nowoczesny drugi sentymentalny?
W centrum do wszystkiego blisko. Hotel Bristol-wstyd się przyznać, ale średnio wiem, gdzie to jest... Na Krakowskim Przedmieściu? Można zrobić tę trasę co mi się udało wyznaczyć, a potem podjechać ok. 1 km na Plac Piłsudskiego. Preferowałbym spacerek, ale nie każdy lubi chodzić;) O której proponujecie start?
Jac-ta trasa wyznaczona przeze mnie ma ok. 3,5 km wg google earth. To chyba dużo nie jest jak na kilka godzin łażenia;) Pozatym kto powiedział, że całą musimy zrobić?
Oddech- na plac Piłsudskiego jest 1,3 km spod PKiN, a do Bristolu trzeba dorzucić jeszcze 300m(jeśli on znajduje się w tym miejscu, w którym myślę;) )
całkiem nidaleko jest gmach sądu (koło pomnika powastania warszawskiego) jest fajnie podświetlony ale ta strona tylnia nie widoczna od ulicy, jest też calkiem fajna wodna posadzka, w nocy fajnie to wygląda