O, ta fotka mi przypomniała, że miałem się pochwalić: żona właśnie skończyła operację usuwania napisu CANON EOS DIGITAL z paska do 20D :) Operacja udana :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Chris
Wersja do druku
O, ta fotka mi przypomniała, że miałem się pochwalić: żona właśnie skończyła operację usuwania napisu CANON EOS DIGITAL z paska do 20D :) Operacja udana :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Chris
a co miała na celu ta operacja?
Hemm? No w sumie, mi się też rano czasem literki zamazują... wiadomo, w weekend różnie bywa :-D Napiszę więc wiekszymi :-)Cytat:
Zamieszczone przez aqua
(..) operację usuwania napisu CANON EOS DIGITAL z paska do 20D
A bardziej serio, poszukaj w archiwum - było już o tym, w kontekście body oklejonych czarną taśmą izolacyjną, odrapanych L-ek itp :).
Daniel po prostu nie może się zdecydować - wstydzić się swojego sprzętu, czy też chwalić się nim (patrz podpis) :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Hehe, tu mnie masz :mrgreen: Ale jak wytłumaczysz te kilka PW z pytaniami "jak to zrobić bo mi nie wychodzi"? ;) Jeden forumowicz nawet się skarzył, że przez takie próby pociął sobie odrobinę pasek :)Cytat:
Zamieszczone przez Jurek Plieth
to moze lepiej zamalowac napis markerem?
Kiedyś o tym myślałem - ale to bardzo brzydko wygląda. A po ręcznym wydłubaniu nitek pasek jest jak nowy :)Cytat:
Zamieszczone przez aqua
No może lepiej to poprawić, takie mikro ruchy niekoniecznie będą bez wpływu na jakość powierzni styku. Zauważ co się sprawdza kupując używany obiektyw - między innymi patrzysz na jakość styków. Świadczy to o stopniu "przebiegu" ale jeśli będziesz miał tam "kichę" to wiadomo - będzie kłopot.Cytat:
Zamieszczone przez Chris
Może warto zastosować kawałek taśmy teflonowej, jaka jest stosowana w hydraulice. jest cienka i jest elastyczna
a po co pozbywc sie napisu?
Slyszałem ze fotoreportera czasem zabraniaja pokazywania marki sprzetu i wtedy zaklejaja napis na body i pewnie na pasku tez!
Cytat:
Ale jak wytłumaczysz te kilka PW z pytaniami "jak to zrobić bo mi nie wychodzi"? Jeden forumowicz nawet się skarzył, że przez takie próby pociął sobie odrobinę pasek
No wiesz co, i wydało sie :mrgreen: :oops: