Mogę przekazać :
torbę Unomat stan B.Dobry! wym. wewn. s-10cm x L-25cm x h-14cm
Ksiażkę - "FOTO-grafujemy -jak ustrzec sie błędów"- jak nowa
i wrzucę kilka fimów.
Proszę o info czy może być? Jeżeli tak to gdzie przesłać?
Pozdrawiam
Janusz
Wersja do druku
Mogę przekazać :
torbę Unomat stan B.Dobry! wym. wewn. s-10cm x L-25cm x h-14cm
Ksiażkę - "FOTO-grafujemy -jak ustrzec sie błędów"- jak nowa
i wrzucę kilka fimów.
Proszę o info czy może być? Jeżeli tak to gdzie przesłać?
Pozdrawiam
Janusz
Ja też dalej nie wiem czy płyty które zaoferowałem mogą być. Dajcie znać.
http://canon-board.info/showpost.php...5&postcount=70
Witam
do 500 mam jeszcze węzyk spustowy ( coprawda nie orgynalny ale działa )
Proszę o wiadomość na PM komu i gdzie go przesłać
Pozdro
Dziekujemy bardzo za odzew, niestety tylko Anorak jest w stalym kontakcie z chlopakiem i to on decyduje co i jak, jesli jednak powie "slac" to poslemy wsio do Akustyka.Cytat:
Zamieszczone przez januszP.
pozdrawiam
krzysiek
Marcin jak wyzej, jesli Anorak sie odezwie bedziemy wiedzieli co robic.Cytat:
Zamieszczone przez Zielony
Ja wysłałem Akustykowi dzisiaj pieniądze (znaczy się przelew zrobiłem :-) ), jeśli te pieniądze trzeba będzie wydać nie na filmy tylko na coś innego to daje Mu wolną ręke.
Witajcie,
Wielka jest cierpliwość wasza i zostanie ona wynagrodzona. Wszelkie znaki na niebie, na ziemi i w sms'ach od lekarza składają się w jedną doskonałą całość.
Wielce jest prawdopodobne, że już w piątek nasz młody Fotograf-Marzyciel wróci do domu, do Wrocławia... co da nam możliwość realizacji tego marzenia.
Tak więc Szanowny Panie Ambasadorze Akustyku, proszę o info czy w weekend będziesz we Wrocku dostępny.
Pozdrawiam Serdecznie
ano nie bede... :( lece za Polske na tydzien.Cytat:
Zamieszczone przez Anorak
co w tym wypadku?
dobra Panowie, szybka meska decyzja w kwestii sprzetu:
- Anorak przekazuje chlopakowi aparat w najblizszym czasie. ze wzgledu na moja nieobecnosc w najblizszych dniach bedzie to tylko proste przekazanie aparatu.
- po moim powrocie, okolo 4 wrzesnia bedzie drugie spotkanie i wreczenie reszty gratow.
propozycja rozwiazania:
prosze osoby ktore zadeklarowaly ponizej wymieniony sprzet o przeslanie go do mnie (adres podam na PW) poczta, jesli sprawa nadal jest aktualna:
1. wezyk do 500
2. ksiazka
3. smycz
4. torba/plecak (ktos zdaje sie deklarowal)
5. pierscienie posrednie M42
6. Pentacon 50/1.8
7. redukcja EOS->M42
mam na koncie przelew za 200zl, za ktore na nastepnej po powrocie gieldzie zakupie masowo rolki Superii czy wrecz Konika VX. do nauki fotografii spokojnie wystarczy, jest pieronsko tanie, wiec bedzie w duzych ilosciach. opcjonalnie, za czesc pieniedzy kupie jakis kupon na wywolanie/odbitki, jesli ktorys fotolab we Wroclawiu takie cos posiada (chyba Empik ma). rzecz do sprawdzenia
jesli cos z powyzszej listy "dorobilem" i nie bylo zadeklarowane, to za luz finansowy dokupie. jesli ktos chce sie do ww. 200zl dolozyc - prosze o kontakt PW
reszta sprzetu - proponuje trzymac w dobrym stanie na polce, na poczet przyszlej takiej akcji mozemy zebrac i przekazac, lub tez spieniezyc. poki co, nie widze wiekszego sensu w zasypywaniu chlopaka sprzetem, ktorego ani nie bedzie umial od razu obsluzyc, ani tak naprawde nie pomoze mu on sie rozwijac fotograficznie.
tyle. prosze o kontakt na PW w tej sprawie.
przepraszam za despotyczne decyzje, ale proby demokracji troche spelzly na niczym, a jesli mamy do czegos dojsc to trzeba podjac jednak decyzje
Dzieje się coś w tej sprawie ?
Czy czekamy aż ludzie z urlopów powracają ? :-)
Ja swoje wyslalem i czekam na powrot Akustyka.