Dotacje niedługo mają się kończyć, nie pamietam tylko o ktory rok chodzilo - 2011 czy 2013?
Wersja do druku
Dotacje niedługo mają się kończyć, nie pamietam tylko o ktory rok chodzilo - 2011 czy 2013?
Szczególnie jak się jest facetem z dużego miasta o małym bezrobociu w wieku 30 lat, a preferowane są kobiety, z małych miejscowości o dużym bezrobociu w wieku do 25 i powyżej 45 lat :mrgreen:
Poza tym jeszcze nie ma kasy - znajoma się dowiadywał i od pół roku np. w Poznaniu nie ruszył żaden program EFSowy na ta dotację :(
Ja wyznaję zasadę lepszy wróbel (19 tys.) w garści niż gołąb na dachu. A mając już firmę mogę starać się o inną kasę z unii np. w ramach programu 8.1. innowacyjna gospodarka :)
pzdr
Tomek
Ha a czy program 8.1 nie jest na jakiś e-biznes ?
No to wlasnie , zeby dziabnac inny temat bo ile mozna gadac o "pupie" :D , jakie sa mozliwosci uzyskania dotacji ( czesciowej nawet ) dla fimr juz isteniejacych ? Z tego co widze pobieznie to w sytuacji fotografii raczej nic nie ma , glownie pro ekologiczne rzeczy , e-biznes , pomoc niepelnosprawnym itp sprawy.
Hehe, to samo miałem napisać. :) Z drugiej strony wiesz HuleLam, nie jest łatwo wbić się na rynek fotografii (zwłaszcza ślubnej) bez sprzętu za 60 patyków. Więc najpierw trzeba nazbierać a dopiero później do ludzi, żeby się nie zbłaźnić. :D
ale madry uhoho ... a niby co ja robie ? parkiety ukladam ?
w sumie to wkur@#%#% sie , co ty sobie myslisz , ze kazde dofinansowanie to zebractwo ? a po co one sa wedlug ciebie ? bo dla mnie po to zeby rozwijac dzialalnosc
tak moge myslec zeby jakos studio rozwinac i rozszerzyc zakres , te dotacje nie sa juz takie darmowe do konca
zreszta po co mam plodzic sie jak mozna w odpowiedzi liczyc na takie kretynskie teksty...
zdRAWki
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
wyobraz sobie ze dzialalnosc fotograficzna to nie tylko kupowanie pieprz@#^# eLek i pelnych klatek
Sam pojechales , ze swoim zebractwem... nie masz nic madrego w temacie do powiedzenia , to po prostu nie pitol.
Dofinansowanie psuje rynek , dobre sobie , haslo roku...
Wkur$% mnie taka mentalnosc i zenujace podejscie do tematu , ot co .