Odp: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Kurs mam za sobą w tamtym roku robiłem , także dla mnie zbędne :). Co do warsztatów akurat mam wesele pomiedzy datą - więc już na dzien dobry odpadam z gry. Co do wośpowych szaleństw pojawiłem się w Rybniku ,ale z Fatą się minąłem po prostu. Wykonałem kilka zdjęć renaty przemyk i to wszystko. W późniejszym terminie może zaprezentuje, a tak wyglądał Wośp u mnie w mieście (moimi oczami) :
Wośp 2013 – Rydułtowy – by Zbyszko-Photo |
A i jeszcze dodam może wybierzemy się na małe pstryki z cyklu opuszczone w Radlinie - basen o nazwie bażanciarnia :)
Kiedyś tak:
a teraz ?
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszko666
A i jeszcze dodam może wybierzemy się na małe pstryki z cyklu opuszczone w Radlinie - basen o nazwie bażanciarnia
Się bym pisał :)
Re: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Na bażanciarnie to i ja bym sie wybrał. W latach świetności uwielbiałem ten basen :)
Mac! Spadłeś mi jak z nieba tym kursem...
Co do WOŚP- kto nie był ma czego żałować. Śląski finał w Rybniku nieczęsto ma miejsce- ostatnio TV tu była relacjonując za czasów Big Cyca i jego Makumby, czyli ponad 10 lat temu.
Najlepsze co widziałem to był...pokaz fajerwerków- był naprawdę wyśmienity!
A niejeden widziałem w życiu...
Steczkowska mi się podobała na scenie w swojej czapie.
Było ciekawie, o np. policyjny pies częstował cukierkami. :lol:
Pozdr.
Więc jak rozpatrujemy bażanciarnię na teraz?- generalnie luty , czy koniec stycznia.. Szybka decyzja ,szybka realizacja :)
Weekendy stycznia mam zajęte, w lutym wybiorę się na warsztaty z Foreckim, wrzuciłem link kilka postów temu, więc ja odpadam.
Fata proszę bardzo, może się tam spotkamy.
A może teraźniejsza Sobota na pojechanie w owe miejsce ? mogę posłużyć za przewodnika :D
Re: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Dla mnie sobota odpada... Wolałbym niedzielę. Nie wiem kto się pisze na bażanciarnię.
Odp: Re: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Cytat:
Zamieszczone przez
soltysh
Dla mnie sobota odpada... Wolałbym niedzielę. Nie wiem kto się pisze na bażanciarnię.
Do jakieś godziny konkretnie by tam szło ,bo potem mnie nie ma. Więc myślę, że możemy spróbować zgadać się na niedzielę o jakieś godzinie 0 i w wybranym miejscu ?
Odp: Re: ŚLĄSK. Grupa fotografów ROW - spotkania
Cytat:
Zamieszczone przez
Zbyszko666
Do jakieś godziny konkretnie by tam szło ,bo potem mnie nie ma. Więc myślę, że możemy spróbować zgadać się na niedzielę o jakieś godzinie 0 i w wybranym miejscu ?
To proponuję 10.30 i spotkajmy się na Rybnickiej 64 - tam jest taki budynek z poradnią kardiologiczną oraz salony piękności i handel sadzonkami i kiedyś była stacja LPG. A stamtąd na spokojnie ruszymy na bażanciarnię. Dla innych osób, które będą chciały dołączyć też nie powinno być problemu żeby trafić w to miejsce. A stamtąd jest ja wiem z 5-10 min max pieszo.