Cote 3 najlepsze, choć coś mi nie pasuje odbicie lustrzane dołu butelki, chyba ze to było zamierzone.
bardzo dobre posunięcie z Twej strony.
Ten wychodek marsjański wywal:) nic nie wnosi do Twego postępu :) a wręcz przeciwnie
pozdrawiam
Wersja do druku
No właśnie zależało mi na tym odbiciu:)
A wychodek niektórym się podoba:) Chodź z tego co zobaczyłem w środku to jakaś "letnia melina" :)
Dodam kilka nowych zdjęć:
82.
83.
84. Chodziło o efekt taki że kotek patrzy w nocy przez okno...
85. Z tego nie jestem do końca zadowolony... z wiadomych powodów...
86. Zapach prawdziwego "męszczyzny" :)
--- Kolejny post ---
I jeszcze coś do jedzonka :)
87.
82. Kosmetyki i tego typu podobne nie na deskach :) i nie to tło:)
83.za duży bałagan za sprawą tych wkrętów.
84. ten kot może i patrzy w okno, ale mnie denerwuje to nieszczęsne tło :) I nie ten rodzaj wnętrza dla tego rodzaju KOTA;)
85. Myślisz ze jak białe wino to i białe tło? nie idź w tym kierunku. i to odbicie.
86.Odbicie, ubytek wody,kurz lub jakieś syfki na podstawie.!!!!!!!!!!!!!
87.Albo dalej matryca brudna, albo brudna podstawa szklana,To Twój główny grzech:evil: .Jeśli już owoce w pucharku, to po co pod? Powalcz z tym cieniem.Jeśli takie zdjęcia to czystość perfekcyjna musi być zachowana:!: .Dobra rada, pooglądaj na sieci jak prawidłowo wykonywać zdjęcia produktowe.Jedno co Ci powiem, to bardzo trudne wyzwanie, ale jak już złapiesz o co w tym chodzi,to każde następne ujęcie będzie Cię cieszyć,a mnie mniej denerwować ;)
pozdrawiam :mrgreen:
86
Jakieś tam syfki są ,
ale fotka fajna.
Italy wiedziałem że wyłapiesz każdy błąd:)
Innego tła nie mialem, a na bondzie ten kurz też mnie zaskoczył, kurczę gołym okiem tego nie widziałem na podglądzie w aparacie też nie zauważyłem, a kompie patrzę i taki zonk...
Ogólnie to zawsze zdjęcia na tym ekraniku od 50d wyglądają dużo lepiej a jak później zgram to WSZYSTKO wyłazi...
Będę się starał poprawić.
A jakie tylko byś widział u kotka???
Wiem że może tło nie trafione ale chodziło mi bardziej o ocenę oświetlenia;)
--- Kolejny post ---
Zysk dzięki za dobre słowo;)
Italy ale jak oglądam zdjęcia w intrenecie to często widzę te odbicia pod butelką czy perfumami. Czemu tak Cię to razi? Nie powinno być ich wcale??? Bo ja specjalnie podkładam szkło pod butelki...
to normalne :) ,moja dobra rada, przed wstawieniem zdjęcia i wystawieniem go na krytykę , sprawdzaj każdy detal, bo potem tacy jak ja się czepiają :mrgreen:
co do kocura, jeśli to noc, światło padające od strony okna,zapewne tylko blask księżyca, może tło jakieś szare,bardziej bym widział jednokolorowe , bo kot w ciapki i takie samo tło mi nie leży. I pomyślałbym i spreparowaniu właśnie takiego efektu wpadającego blasku księżyca. A jak to już Twoja wyobraźnia niech zadziała :)
--- Kolejny post ---
A musisz być taki jak inni ? :)