Sigma właśnie ogłosiła na targach CES nową 50tkę. Gdyby 50L był dostepny w cash-backu miałbym go już u siebie, a tak prawdopodobnie nie kupię go wcale. Drogi Canonie do luftu ta promocja skoro zamiast zdobywać znów stracicie klienta.
Wersja do druku
Sigma właśnie ogłosiła na targach CES nową 50tkę. Gdyby 50L był dostepny w cash-backu miałbym go już u siebie, a tak prawdopodobnie nie kupię go wcale. Drogi Canonie do luftu ta promocja skoro zamiast zdobywać znów stracicie klienta.
Ja też wysłałem kody przed Świętami dalej cisza. :(
Dzisiaj po 14 dniach roboczych , mając taki sam status jak PLD, zadzwoniłem do Canon Polska. Przyjęli zgłoszenie i mam czekać na ich telefon. Policzcie czy minęło 14 dni od złożenia wniosku z wysłaniem kompletu dokumentów i zgłoście problem.
Juhuu do wypłaty 1220 zeta :) Dziś dostałem potwierdzenie. Kody wysłałem 20 12 2013 a dopiero odczytałem dzisiejsza pocztę , że kasa będzie do 28 dni :D
Ja dziś dzwoniłem bo myślałem , że też coś nie halo jest z moją przesyłka. Uprzejma pani powiedziała że jeszcze nie minęło 14 dni roboczych od wysłania kodów, że by spokojnie poczekać i w następnym tygodniu się dowiedzieć . No ale na szczęście po paru godzinach przyszło potwierdzenie że jest zweryfikowane zgłoszenie i tylko czekać na przelew trzeba :)
Miłe to one i są :) jednakże bym musiał podawać nr przesyłki , która została doręczona 23.12.2013 to druga sprawa :P
Z przyjemnością informujemy, że wniosek złożony w ramach Canon CashBack został zatwierdzony. Dołożymy wszelkich starań, aby zakończyć proces wypłaty w ciągu następnych 28 dni. Więc moje kody wysłane przed Świętami również dotarły. :D
Zastanawiam się czy Canon będzie przestrzegał limitów ilościowych dla poszczególnych modeli. Czy np. 300 szt 6D na całą Polskę to dużo czy mało, jak myślicie? Nie mam w tej chwili jakiegoś wielkiego parcia na 6, planowałem ją kupić dopiero w kwietniu, ale dla 400 złotych mogę ten zakup przyspieszyć, tylko pytanie czy jeszcze się załapę na pulę ilościową.