Dołączam się do pytania. Czy ktoś odwiedzał w ostatnim czasie giełdę? Jest sens się tam wybierać? Poszukuję szerokich stałek na EF oraz sprzętów dodatkowych typu blenda/parasolka itp(aczkolwiek to oczywiście sprawa drugorzędna)
Wersja do druku
Dołączam się do pytania. Czy ktoś odwiedzał w ostatnim czasie giełdę? Jest sens się tam wybierać? Poszukuję szerokich stałek na EF oraz sprzętów dodatkowych typu blenda/parasolka itp(aczkolwiek to oczywiście sprawa drugorzędna)
Bywają, ale bardzo nieregularnie.
Nie ma, prawdopodobieństwo trafienia dwudziestki jest raczej małe.Cytat:
Myślałem o jutrze, jestem z Wałbrzycha, więc nie wiem czy jest sens
Ja byłem jakoś na początku grudnia.
Jeśli jesteś z Wrocławia możesz to potraktować jako sposób spędzenia wolnego czasu :-)Cytat:
Jest sens się tam wybierać?
Trafiają się, ale zdecydowanie częściej te najtańsze (28/2.8, 35/2)Cytat:
Poszukuję szerokich stałek na EF
Dawno tam nic takiego nie widziałem.Cytat:
....oraz sprzętów dodatkowych typu blenda/parasolka itp(aczkolwiek to oczywiście sprawa drugorzędna)
hmmmm.. a znasz może miejsce we Wrocku, albo naszej okolicy, gdzie mozna by kupić taki okaz?
Foto-Master na Odrzańskiej. Aparaty są tam pewne (kupiłem od nich dwie używki, na oba dostałem trzymiesięczną gwarancję) ale ceny używek zazwyczaj wyższe niż na Allegro.
Ale nimesamowita pewnosc daje gwarancja przy uzywce! a 3 miesiace to duzo!
byłem dzisiaj na odrzańskiej i rzeczywiściesrednio 200zł więcej niż na algiebro, ale 20d nie mieli - 10D tochę za stary , 30D nie na moją kieszeń ;)
Byłem dzisiaj na giełdzie fotograficznej, wejście kosztuje 1,90 zł.
Znajduje się jak pisał MacGyver w budynku dworca świebodzkiego - dokładny adres pl. Orląt Lwowskich 20 c-d, fajnie teraz jest bo jest parking samochodowy i jest gdzie stanąć autem. Wejście od ul. Teatralnej na wysokości mniej więcej przjeścia dla pieszych bez świateł.
Nicram - było coś ciekawego ? czy nie bardzo ?
Przepraszam, że odświeżam ale nie mogę znaleźć aktualnej informacji n/t giełdy foto we Wrocławiu. Istnieje to jeszcze? To jest w jakieś konkretne dni? Czy to dobre miejsce na kupno używanego obiektywu?