Phi, co tam takie zabawki.Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
Przyszłość siedzi w GRIDach :P
--
(GRID software developer)
Wersja do druku
Phi, co tam takie zabawki.Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
Przyszłość siedzi w GRIDach :P
--
(GRID software developer)
A jak tacy ludzie podłączą się do Gridu to co? :) "Trochę" wzrośnie moc obliczeniowa...Cytat:
Zamieszczone przez pyciu
Zresztą oni już robią nową zabawkę :)
studiuję informatykę (jak zdaje się połowa Polski). W pracy webdeveloper z konieczności, poza pracą z zainteresowania administrator unixowy (zdaje się że w informatyce działki najmniej dochodowe, no ale cóż ... lubię je). Dodatkowo wpadam właśnie w nałóg fotografowania.
tytul technika farmaceutycznego - ale nie pracuje w zawodzie
studuje ochrone srodowiska
pracuje w najwiekszym szpiatalu w polsce jako inspektor BHP
hobby ruch
Opisz nam jak czyścisz matrycęCytat:
Zamieszczone przez djtermoz
Wcale nie czyszcze bo "optyka" jest niewymienna, calosc szczelna, pracuje w prozni rzedu 10^-5 Torra wiec problem kurzu nie istnieje...Cytat:
Zamieszczone przez Slaw
studiuje elektrotechnikę na Pol. Śl w Gliwicach, a zainteresowania oprócz foto to: muzyka celtycka, hodowla róż :), marynistyka i Pratchett
u mnie w sumie monotematycznie.. pracuje w sklepie foto (fotojoker), a hobby wiadomo - fotografia ;) (kiedys bylo wedkarstwo.. ale zeszla na dalszy plan na rzecz fotografii). w wolnym czasie pomyslodawca, wspolzalozyciel i v-ce prezes bialostockiej grupy fotograficzniej ;)
od poltorej miesiaca mam samochod, wiec w pewnym sensie to tez jakies hobby.. :D
z wyklsztacenia jestem ekonomista, co mial byc informatykiem ;) ale ze tych jak mrufkuf albo jablkuf anotnufkuf.. wiec ... ;) mam tylko nadzieje ze nie ma takich lekarzy jak ja jestem ekonomista :mrgreen:
slaw, moj ojciec zajmuje sie tym samym co ty, ale tu w B-stoku.. :) dzis mial kontrol z centrali z pepsico.. ale chyba wszystko poszlo tak jak trzeba :D
A można by pomyśleć, że z kilkadziesiąt lat obowiązuje układ SI :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez djtermoz
Z wyksztalcenia geograf, pracuje w IT w stanach. Oprocz foto inne hobby to chyba glownie 4WD i narty. Oprocz tego od okolo 6 lat uruchamiam serwis fotograficzny w necie :)Cytat:
Zamieszczone przez Reno
Pozdrawiam
Coronado