-
Cytat:
Zamieszczone przez
dr11
Kupie 17. Do 10k :)
W cyfrowe.pl widnieje w cenniku za niewiele ponad 10k, nawet nerki by nie trzeba było dokładać do tego ;)
Chyba muszę przestać przeglądać te tematy o szkłach bo zachoruję na jakieś kolejne i lista zakupów się wydłuży :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez
esteper
W cyfrowe.pl widnieje w cenniku za niewiele ponad 10k, nawet nerki by nie trzeba było dokładać do tego ;)
Chyba muszę przestać przeglądać te tematy o szkłach bo zachoruję na jakieś kolejne i lista zakupów się wydłuży :D
Widnieje, nie znaczy, że jest w sprzedaży ;) Ja też już nie przeglądam, wystarczy, że przeglądałem na targach :P
-
Cytat:
Zamieszczone przez
dr11
Widnieje, nie znaczy, że jest w sprzedaży ;)
Doskonale o tym wiem, dlatego napisałem że "widnieje w cenniku" ;)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
esteper
Z tą nerką to bym uważał - bo faktycznie od takiego czytania może się to zakończyć jak w znanym Dekalog X Kieślowskiego...
-
24 TS-E recenzja na dpreview
-
Cytat:
Zamieszczone przez
gietrzy
I symboliczny wręcz fragment : Unfortunately none of our merchants are currently listing this product
Nie tylko u nas kicha :twisted:
-
Cóż szkła marzenie - ceny koszmarne (jeszcze przy obecnych kursach). Dla osób które potrzebują takiej optyki pokusa potężna i w sumie bezkonkurencyjna.
-
Pytanko mam do użytkowników TS-E 24 , co prawda w pierwszej wersji, czy są jakieś funkcjonalne ograniczenia w użytkowaniu z 40 D?
Matówkę wymienić chyba na tę z liniami , ta do manualnego ostrzenia zda się na coś ?
Pytawszy , bo właśnie kupiwszy :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
agema
Pytanko mam do użytkowników TS-E 24 , co prawda w pierwszej wersji, czy są jakieś funkcjonalne ograniczenia w użytkowaniu z 40 D?
Matówkę wymienić chyba na tę z liniami , ta do manualnego ostrzenia zda się na coś ?
Pytawszy , bo właśnie kupiwszy :)
Ja bym raczej skłaniał się ku matówce do jasnych szkieł, bo ma gęstszy wzór i lepiej widać czy coś jest ostre, czy nie. Ale za to się ciemniej robi.
Jeśli masz 40D to włączasz LV, zoom 10x w puncie ostrości i kręcisz hokus-fokus ;) To lepsze, niż każda matówka, bądź co bądź, niedużej wielkości.
-
Z tym LV to dobra rada, wreszcie się na coś przyda, tylko czy da się dobrze na tym ocenić GO?
A nic o wbudowaną lampę nie zawadza?