Wojtku, szło, ale ilość osób wpuszczonych na scenę to była pomyłka. I potem się ludzie dziwią, że fotoreporter się tak rozpycha bezczelnie...
Wersja do druku
Wojtku, szło, ale ilość osób wpuszczonych na scenę to była pomyłka. I potem się ludzie dziwią, że fotoreporter się tak rozpycha bezczelnie...
Masz na myśli ilość reporterów czy osób ogólnie ?? Do tych pierwszych nie mam pretensji ;)
A może ustrzeliłeś mnie gdzieś ?? Wg jednego z aktualniejszych moich zdjęć wyglądam tak:
Czyli jak to napisał Marcin: mały, gruby i o głosie, który czasem bywa brany za kobiecy :/ Na plakietce mam Writer.pl Na otwarciu byłem w niebieskich dżinsach, małym plecakiem foto i z 40D z białą rurą 70-200..
Ja się ulokowałem ciut wyżej ;)
Mówię o tym, że na scenie było za dużo osób prywatnych z plakietkami foto/prasa lub z aparatami typu małpka. Przez to był tłum straszliwy. Żeby była jasność, ja nic nie mam do takich ludzi, chodzi tylko o to, żeby w pracy nie przeszkadzali w takich przypadkach, jak ten.
Ja nie ustrzeliłem, nie robię raczej ludzi z aparatami. Ale chyba widziałem.
Ci co nie byli dziś na Tenorach niech żałują, coś pięknego, aż gęsiej skórki dostałem jak śpiewali.
racja bez 2 zdań
Niestety to jest prawda... nie wiem skad te akredytacje. Na Tyskim u Riedla to samo. NIby nikt nie dostaje a potem sie okazuje ze tlumy ludzi pod scena, i niekiedy na scenie. I to tych robiacych foto telefonami. Dobrze ze czasem menedzerzy przegionia to cale towarzystwo i mozna normalnie pracowac. Niechaj sobie robia zdjecia i obscura jesli lubia... tylko niech nie wchodza nagle komus kto po prostu tam pracuje nad dokumentacja. A juz najgorzej jest, i tu przestalem miec skrupuly, jak ci stanie taka "reporterka" i godzine stoi centralnie na scenie bo ona akurat sobie fotki robi. Gonie natychmiast... zawsze powtarzam ze jak juz kto wlazi na te sceny to powienien wiedziec jak sie wspolpracuje zarowno z artystami jak tez i z innymi fotografami.
Ja tak przewrotnie jedną zrobiłem, ktoś siebie rozpoznaje? ;)
hehehe
na moje oko to przemek jendroska z katowickiej wyborczej, ale oczywiscie moge byc w bledzie :)