47 - hmmm, trochę obciąć lewą stronę bo jest pusta i nic nie wnosi i będzie fajne, właśnie o to mi chodziło :-)
od 48 do 50 - super, podobają mi się, miło sie ogląda, nie są nachalne. 48 najlepsza!
Tak trzymać :-)
Wersja do druku
47 - hmmm, trochę obciąć lewą stronę bo jest pusta i nic nie wnosi i będzie fajne, właśnie o to mi chodziło :-)
od 48 do 50 - super, podobają mi się, miło sie ogląda, nie są nachalne. 48 najlepsza!
Tak trzymać :-)
gunia1990 - dzięki!
aleph - no no no, to mi posłodziłeś...;) nie jestem żadnym ekspertem, ale chętnie podzielę się tym co umiem:)
rob76 - dzięki:) chciałabym zobaczyć jak wygląda nachalne zdjęcie:D
w 47 chciałam zachować jak najwięcej oryginalnego kadru.
Szczerze mówiąc jestem zdziwiona ze tak wielu osobom podoba się 48 - właściwie byłam przekonana że będzie odwrotnie:)
48 bez obróbki:
ja też się chyba niedługo w tej sprawie odezwę do ciebie.. :)
ps. ładny awatar
missgruszka: nie przejmuj się, mnie tak nie powala 48 ;-) O wiele bardziej do mnie trafiają dwa kolejne, chociaż przy 49 mam wrażenie, że twarz jest jakoś blisko, prawie się jej dotyka i sam już nie wiem czy bardziej mnie to urzeka czy przeszkadza :) Ale portrety coraz lepsze, jak sobie je oglądam, to mnie szlag trafia, że ostatnio nie mam czasu na zdjęcia tylko siedzę w robocie :twisted:
gunia1990 - na własną odpowiedzialność:)
No ba że ładny awatar, w końcu ja na nim jestem;-)
Soul_Man - ulżyło mi:D Cóż, na sprzęt trzeba zarabiać:)
Chętnie bym się z tobą zamieniła, bo właśnie szukam pracy żeby zarobić na to i owo do kompletu:)
Dzięki za odwiedziny!
Ludzie, nie przerażajcie mnie! mogę pomóc w jakichś drobiazgach, ale żeby od razu lekcje?:shock: Boje się, że urosnę jeszcze bardziej z tej dumy (a mała nie jestem) i w końcu pęknę z samouwielbienia :twisted:
No, ale z drugiej strony, to zmobilizuje mnie do nauki PSa:) Zobaczymy.
Studia studiami - jest fajnie, wszystko jak należy, imprezy, poprawki we wrześniu:D
Ale od dzisiaj mam wakacje i chciałabym pozarabiać na swoje hobby:)
Chyba że spróbujesz zarabiać przy pomocy hobby :)
No i widzisz. 48 w orginale tak mnie nie rusza, jak te czarnobiale. Mnie powala na kolana bo nowicjusz jeszcze jestem. Ale konwersja super, kontrasty, no generalnie jest to fota taka, ze ja jestem zakochany po uszy w tej dziewczynie z fotografii. Moglbym ja nosic przy sobie, patrzyc i wzdychac dniami, miesiacami, a moze nawet i latami.
Aha, a teraz dosyc tego slodzenia i do roboty dziewczyno !!! Czekam na nastepne prace.
PS. wpadnij do mnie na galerie, ciekaw jestem jak Ci sie spodoba moja TFUrczosc :)
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=32949
Pozdro MISS GRUSZKA
przyłączam się: 48 po prostu świetna