Nadal jednak obstawiam ukonczone 15 lat - przynajmniej jezeli chodzi o kontakty seksualne. Zapraszam do lektury Kodeksu karnego: Rodzial XXV, art. 200, par. 1Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Wersja do druku
Nadal jednak obstawiam ukonczone 15 lat - przynajmniej jezeli chodzi o kontakty seksualne. Zapraszam do lektury Kodeksu karnego: Rodzial XXV, art. 200, par. 1Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Chyba, ze czegos nie rozumiem, tj. ze osoba, ktora ukonczyla 15 lat ma juz 16 ;-) I w tym przypadku ewentualna zgoda rodzicow (na pozycie) nie ma nic do rzeczy ;-)
I sie rozpedziles bo my tu o aktach a nie pozyciu ;)Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
zrobmy ankiete :D
Ale byc moze ta sama regula ma zastosowanie do aktow, tj. nawet jak rodzice sie zgodza na robienie aktow potomkowi ponizej 15 roku zycia to dzialalnosc taka jest i tak nielegalna (karalna).Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Ostatnie z serii ;) potem jakieś krajobrazy zarzucę chyba, bo pogoda w Krakowie się dziś fajna zrobiła. Jutro wolne więc w plener :)
L i s t e n ...
Coś myślę, że przy następnym zlocie w Krakowie, będziesz musiał się pojawić z dziewczyną ;)
Tylko mi jej nie zabierzcie :lol: będę bronił zawzięcie ;) BTW. kiedy spot następny ? Bardzo chętnie się pojawię, zwłaszcza że to będzie mój pierwszy zlot ;)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Następny wstępnie byl dogadywany na wiosnę, ale chyba nie w Krakowie (na razie był tylko jeden zlot ;) - wlasnie w Krakowie) ale kto wie, moze coś wcześniej wyjdzie.
Uważaj zwłaszcza na Bireza ;)Cytat:
Zamieszczone przez Macio
hehe ja bym tam na gawryla uwazał :D chodzą plotki o nocy w domu kuby i IZY :D ;)Cytat:
Zamieszczone przez Tomasz Golinski