-
ale które konkretnie bo szukam i szukam.... (kurcze ilekroć podbuduję się oglądając zdjęcia gorsze od moich zaliczam załamkę oglądając fotki takie jak te - otwórz swój wątek ze zdjęciami to napiszę parę słów więcej) - sorki teraz zobaczyłem ze to nie twoje:)
już wiem które, ale z komentarzami się wstzrymam do czasu roztrzygnięcia naszego battle:)
-
Cytat:
Zamieszczone przez
bartosz108
Wiele rzeczy dopuszczam. Ale za niektóre zdjęcia, które tam zobaczyłem, posadziłbym autora. Reszta niech pozostanie milczeniem.
-
Dobra, przeglądam, co mamy i wciąż nie ma zdjęć od kris75 w postaci linków do shacka. Są tylko w tej postaci, którą Jac już tu pokazywał.
+ jeden uczestnik-niespodzianka ;)
-
ok to dajmy kris75 owi jeszcze dzisiejszy dizeń na naprawienie błędu a jak nie da rady to trudno
-
Myślę, że jeśli kris nie odnajdzie wię w temacie do 23:00 to kleimy całość bez niego. Ale mam nadzieję, że zdąży. Wysłałem mu PM w tej sprawie.
-
-
wreszcie :D
podoba mi się zdjęcie 1 z zestawu 1, oba z zestawu 2, oraz 2 i 3 z zestawu 3, i na co mam zagłosować ?
-
Troszke slabo...
1. Nie wiem gdzie tu groza
2. To samo, fajne miejsce. Nic groznego.
3. Pierwsze zdjecie do mnie nie przemawia. Drugie lepsze - moze byc. Trzecie nawet calkiem, calkiem.
4. Tez nie widze tu nic groznego
5. I tu tym bardziej. Kazda noc jest grozna?
Glosowalem na trojke ale raczej tak z koniecznosci niz checi. Jakos malo uczestnicy zagrali na emocjach. Zadnych ludzi, twarzy (oprocz troche nieudolnej proby w zestawie 1), oczu, itp.
-
Najwięcej grozy chyba było podczas umawiania się na battla bo na zdjęciach jej niewiele. Snowboarder, nie obraź się ale twoje foty wywołują zupełnie odwrotne skojarzenia niż "groza" :D
-
zestaw 3 budzi we mnie najwieksza groze ;)