Kolejna impreza, kolejne zdjęcia. Na początek jedno IMHO najciekawsze.
11.
Wersja do druku
Kolejna impreza, kolejne zdjęcia. Na początek jedno IMHO najciekawsze.
11.
Dobre. Doświetlałeś lampą? Troszkę ramie młodej przepalone.
Lampa tylko jako wsparcie dla AF, ramie przepaliłem w PS, mogłem zdjąć z 1ev i było by o, ale tak mi się bardziej podobało.
Oto mała zapowiedź nowego reportażu - w ciągu następnych dwóch tygodni będzie więcej. IMHO zdjęcia bardzo ciekawe, ale oczywiście czekam na Wasze opinie.
12.
13.
Właśnie wrzuciłem resztę zdjęć z reportażu z którego pochodzą dwa powyższe zdjęcia. Jest on dostępny >>tutaj<<
Tych mniej wstydliwych proszę o informację co by zmienili/co jest źle lub oczywiście co się podoba:)
Widzę, że zdjęcia zachwytu nie wzbudzają, z resztą nie inaczej jest z falą krytyki. W drugim przypadku to dobrze niestety w pierwszej kwestii mógłby się ktoś wypowiedzieć:P, a tak na poważnie to muszę pomyśleć nad plenerem dla tej pary. Okazuje się że w ten weekend, miejsce:Warszawa, w klimatach raczej romantycznych. Myślałem nad jakąś kamienicą, łąka z dużą ilością maków, oklepany BUW, nic więcej mi do głowy nie przychodzi.
Może jakiś pomysł od Was?
Odi, mi się reportaż bardzo podoba, i kadrowo i obróbkowo. Z plenerowych romantycznych hiciorów masz jeszcze dziedziniec z fontanną w tym nowym (w miarę) biurowcu na pl. Piłsudskiego.
THX - IMHO, to mój najlepszy reportaż jak do tej pory (niestety niewiele ich zrobiłem, zatem jest jak widać)
O biurowcu na placu myślałem już i pewnie tam się pojawię, jednak cały czas łazi mi po głowie ta kamienica, tylko trochę się boję aby w łeb nie dostać i jeszcze oczywiście klatka musi jakoś wyglądać. Macie może coś sprawdzonego czym możecie się podzielić?
No ładne kamienice to praga, ul. Ząbkowska, Mała, ale nie masz się czego bać, miejscowa ludność w sportowych strojach ludowych przychylnie patrzy na białą sukienkę. Jest też trochę tego w centrum, Hoża, Piękna, Mokotowska, te rejony. Jak już tam będziesz, możesz o dolinkę szwajcarską zahaczyć.
Dzięki, poszwendam się trochę, to coś znajdę zapewne:)