Weekend za pasem, pogoda ładna, poranki o przyzwoitej porze, liście za oknem piękne, zastanawiam się nad jakimś wschodem tej jesieni. Rzućcie jakimiś miejscówkami (ale tak do 20 km od katowic) gdzie można by się wybrać w sobotę rano ?
Wersja do druku
Weekend za pasem, pogoda ładna, poranki o przyzwoitej porze, liście za oknem piękne, zastanawiam się nad jakimś wschodem tej jesieni. Rzućcie jakimiś miejscówkami (ale tak do 20 km od katowic) gdzie można by się wybrać w sobotę rano ?
Lasów Ci u nas dostatek.
Ja w lasy chodzę. Bo mam pod nosem.
Poranki z mgłami i pięknymi światłocieniami.
Po prostu w lasy chodzę i szukam polan, miejsc w których te wszystkie zjawiska widać wystarczająco dobrze.
Jak chcesz tak bardziej specyficznie i klasycznie- to park pałacowy w Pszczynie, wszelkie większe parki z właściwym starodrzewem, miejsca gdzie las schodzi do zbiorników wodnych lub rzek- para i mgły są niemal codziennością.
UWAGA! Jutro są zawody motocrossowe w Czechach- tor w Petrovicach k. Karviny.
Czy ktoś się wybiera???
Ja miałem tam być ale muszę jechać niestety w inne miejsce.
Szkoda mi!
Zachęcam jednak tych, co jeszcze nie byli ani tam ani w Czerwionce do wizyty na torze.
Pogoda znowu piękna i jesień w pełni.
Pozdrawiam.
P.S. Widzę, że Azael żyje!
czyli wychodzi na to ,że będzie klapa z jutrzejszym dniem pod względem foto, aby jechać. No cóż mówi się trudno. W takim razie wybiorę się jutro popstrykać jakieś krzaczki, lasy itp.. Jakoś trzeba zatrzymać tą jesień w obiektywie. :)
Rudy Raciborskie.
Wszelkie tereny zalesione z drzewami liściastymi nad wodą.
a tak się zastanawiam nad lasami kobiórskimi. tam jeszcze nie byłem.
Ja niestety też wypadam z wyjazdu do Czech :-(
A już prawie wszystko było dopięte.
A wracając do tematu poranków: wożąc ostatnio aparat, postanowiłem go użyć.
Wczesnym świtem, po drodze do Gliwic.
No to nikt nie jedzie na czechy widocznie. No trudno się mówi.. oby na kolejny plener wyjściowy było więcej chętnych.. stałych i nie stałych towarzyszy
No chłopaki.... dawać co się dzieje i gdzie i kiedy!
Sezon fotograficzny trwa cały rok....
Informujcie!
Pozdrawiam.
A co powiecie na fotografie spod znaku REPO w Warszawie ? Marsz Niepodległości ?