no i gut, może być 28, niech inni się odniosą do tego daciska i robimy listę, każdy wpisuje ją do kalendarza i modli się do boga, którego wyznaje, aby nie wystąpiły żadne nadzwyczajne okoliczności.
Hmmm?
Wersja do druku
ja 28 mam egzamin wiec odpadam...
22.03 czyli niedziela mnie odpowiada ,28 lub 29 rowniez
u mnie jak na razie wygląda na to, że pierwszy wolny dopiero w kwietniu
ale przeciez to niemozliwe, by sie umówic w tak szybkim tempie, na już... prawda? :-)
Cytat:
Napisał Kubak82 Zobacz post
ps. co z ta cementownia 14/15.03 .. ktos chetny
Serbio
Z przyjemnością się piszę na 14.03
Witacie
Widzę że się umawiacie na Cementownie.Zapisy ,daty,godziny ,miejsca zaparkowania samochodu.Hmmm sporo stukania w klawiaturę .Oby Wam się udało zebrać.:-D
Z powodu mizernego zainteresowania wraz z kolegą Voyagerem70 14.03 wybraliśmy się do w/w miejsca.Pogoda jak na sobotni plener wymarzona poranek mglisty a przedpołudnie słoneczne .
Cementownia jest w samym centrum dzielnicy Grodziec w Będzinie rzut beretem z prawie każdego miejsca aglomeracji śląskiej.Prosty dojazd samochodem a miejscowi autochtoni dla nie zorientowanych pokierują .Tam nikt nie napada nie przegania .
Około 4h trzeba przeznaczyć na cementownie plus kolonia robotnicza ul.Konopnicka.
Polecam Wam teraz zrobić ten plener z tego powodu że jak to wszystko zarośnie trawskiem,chaszczami to mało co będzie widać.
Pozdrawiam
Z analogami sprawa jest trochę dłuższa .
Negatywy są już u fotografa.
Pozdrawiam
to na 28 ja tez sie pisze.......jesli "przygarniecie kropka" :)
Co prawda wieczorem mam plany na 28, ale mogę odwiedzić cementownię towarzysko. Oto kilka fot z Cementowni :D jak byłam młoda i po żółtej stronie mocy.
Pod lejem
Na kominie
Wiszący dach
Kolega Maniutek w częsci pierwszej
Dziurawe sciany i Ja