Na 2 mogłoby tych traw na samym dole zdjęcia nie być :)
Wersja do druku
Na 2 mogłoby tych traw na samym dole zdjęcia nie być :)
Wats0n:
To był Zamek Kliczków: http://www.kliczkow.com.pl/
Landszafty niektóre - rejon Rogalinka (Wielkopolskie), niektóre w okolicach Żagania (Lubuskie)
Kliczków, no jasne, zamek poznałem, ale nazwa umknęła. Może to dlatego, że oba odwiedzałem w podobnych okolicznościach (tj. zarobkowo, nie rekreacyjnie ;) )
Kilka perkusyjnych:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Kilka weekendowych:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
3,6,7 podobają mi się
jak wyzej
tyle ze 3 sporo roboty w PSie :mrgreen: ale bardzo ladnie wyszlo
Trochę "dzikiej" przyrody :mrgreen: (bilety do zoo podarłem i zjadłem).
1.
2.
3.
Mała aktualizacja:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Szósteczka jest piękna, taka jak do dziecięcego albumu. (to jest komplement, nie przytyk ;) )
1, 3 i 4 bardzo fajne - materiał na cykl (może dwa 1 pierwsze i dwa następne). Te lody włoskie - to jak wspomnienie lat sprzed '89).
Próbowałeś zrobić z 1 czarno białe - mocno kontrastowe ?
Trochę koncertowych:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Zdjęcia ogólnie fajne tylko szkoda, że na 10 i 13 ktoś się wpier.... w kadr ;)
Fajne fotki, rzeczywiście szkoda niektórych kadrów.
Mi tez się zdjęcia podobają. I nie przeszkadza mi owo "wpychanie" się kadr. Rzekłbym bardzo ładnie "narysowane" mimo dość trudnych warunków.
Dzięki za uwagi i komentarze.
Jeszcze kilka niekoncertowych:
1.
2.
3.
4.
5.
Najgorzej nr. 3, pierwszy plan nieciekawy, główny motym poobcinany.
2 i 4 super :)
Rogalin - moje okolice :) - ile ujęć by się tam nie robiło zawsze znajdzie się coś ciekawego - to pora dnia, to fajnie zachmurzone niebo, te niesamowite drzewa dają niemal 100% gwarancje dobrych strzałów ;)
A co do "pod pretekstem" to bardzo ładnie Ci się sprawują Twoje stałki na 5d :) - mają fotki klimacik - iso 3200 na 5d to miodek! Musze wyskoczyc tam z aparatem w koncu pracuję niemal obok :)
[QUOTE=perqsista;305223]No dobra będę nudny :mrgreen:
Robisz takie pejzaże, że mi szczęka opada! Pocieszam się tylko, że portrety wychodzą ci troszeczkę gorzej... Kilka jednak jest też świetnych.
Zastanawiam się (i jest to ogólna refleksja po przeglądnięciu wielu stron forumowej galerii) czy robienie zdjęć swoim najbliższym nie wiąże się ze zbytnim subiektywizmem ich oceny przez autora. Dotyczy to zresztą większości osób publikujących swoje zdjęcia na tym forum (ja jeszcze się nie odważyłem). Sam też na to cierpię.
pepeplaza - dziękuję za połechtanie mojej próżności ;-)
IMHO ustosunkowywanie sie do własnych zdjęć nigdy nie jest obiektywne, a zwłaszcza w przypadku zdjęć najbliższych osób. Dlatego uważam że wato czasem kilka wystawić na widok publiczny żeby zejść na ziemię i choć trochę sie "zobiektywizować" :mrgreen:
Przy okazji wrzucam trochę ślubnych z poniedziałkowego pleneru:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
Jeszcze trochę ślubnych:
A miało być tak pięknie....
Niestety zdjęcia dało sie robić przez 5 min przedstawienia. Burza, która się rozpoczęła nie dała mi szans. Cichy nawet aparatu nie wyjął ;)
1. Zdawało się że burza przejdzie bokiem
2.
3.
... ostatecznie nie przeszła, aparat w torbie.
3 jest niezłe
Dla odmiany kilka ślubnych ;)
3 i 4 bardzo ciekawy pomysł na ślubne fotki :)
Świetne foty, masz oko, gratulacje :)
Ogólnie widzę, że "grejzerówka" i rogalin rządzą ;)
pozdr.
urokliwe, gratulacje
Świetne foty. I kadrowo i technicznie!
Dla mniet też naprawde super, pod każdym względem
Witajcie.
Dawno nic nie wrzucałem.
Fotografia ślubna bardzo mnie wciągnęła dlatego małe podsumowanie sezonu:wink:
1#
2#
3#
4#
5#
6#
7#
8#
9#
10#
11#
12#
żyletki!!
Wyśmienite! Chyba się do Ciebie zgłoszę jak na mnie przyjdzie kolej ;) Bardzo podobają mi się takie foty z "jajem". Ostatnio niedobrze mi się już robi jak przeglądam zdjęcia ze ślubów znajomych - wszystko na to samo kopyto i bez żadnego wyrazu... szkoda słów :E
dla mnie jesteś w forumowej top3 fotografów ślubnych a dobór zdjęć do podsumowania sezonu tylko mnie w tym przekonaniu utwierdza :)
Chłopaki, to połechtaliście moją próżność - dzięki:wink:
Co by się nie rozmywać: ja zasadniczo tak jak nastier (i wcale nie ze względu na #6 ;-)).
Kilka nieślubnych...
wybacz ale nie mogłem się powstrzymać "Kilka nieślubnych..." dzieci? :mrgreen:
jedynka najlepsza
Kilka zdjęć z koncertu perkusyjnego, który odbył sie 17.12.2007 w Auli Ak. Muzycznej w Poznaniu
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
Moja ulubiona modelka:
Przybyłowicz ładnie uchwycony...Wotę bym sobie darował :)
Poznańska Gala Ślubna:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
niezbyt miła dystorsja na 3...poza tym b. ładny reportażyk
b. milo sie oglad Twoje prace :)
na 12 LD przeszkadza , ale wsrod tlumu tych wszystkich zdjec idzie tego nie zauwazyc :)
Trafił mi się szybki wyjazd do Indii wiec wrzucam conieco:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
klasa