krolewicz.. rozwiń :)
Wersja do druku
krolewicz.. rozwiń :)
włącznik jest 3 pozycyjny: off, on, on + głośnik
co ma spust migawki do tego przełączniczka? ;)
pisałem - przy naciśnięciu spustu migawki nie słychać potwierdzenia ostrości :)
a! ok. to możliwe :)
--- Kolejny post ---
mam tak samo w swoim staaaaarutkim analogowym Eosie 650 :)
Spust nie ma prawa ciężko chodzić i ma raczej chodzić tak jak w każdym aparacie. Którego oglądałeś?
BTW jak ja bym chciał żeby ten wyświetlacz wyświetlał jak na tym zdjęciu :D
chyba tego w Gdańsku..... liquid... za ile swój sprzedajesz? :)
coś te foty, które wrzuciłem Wam mówią?
aparat ogólnie sprawiał wrażenie takiego, który leżał na dnie szafy 2 lata
zapuszczony, ale sprawny
jedyne co mnie od niego odrzucało to ten spust migawki chodzący jak przycisk od starej windy no i podgląd, którego na dobra sprawę mogłoby nie być.....
sterowanie na 2 ręce jest do opanowania w 3 min, waga do przeżycia
Za mniej niż w ogłoszeniu nie oddam (to nie reklama sprzedaży!! wiadomość do moderatorów). Moim zdaniem jeżeli ktoś sprzedaje za 3500zł to albo na gwałt potrzebuje kasy albo to zajechana puszka. 4,5tysiaka to jest pułap opłacalności za zadbaną puszkę z małym przebiegiem. Najtańsze FF można kupić za coś ponad 6 tysi (czyli 6D), a Ds przeżyje dwukrotnie tego 6D, o obrazku nie będę się rozpisywać bo już staje się nudny, ale moim zdaniem jest przepaść...mam porównanie w tych samych warunkach z obu puszek. Wiadomo, że powyżej ISO 800 to robi się w drugą stronę, ale jak ktoś nie potrzebuje wysokiego ISO to moim zdaniem nie ma sensu pchać się w 6D. Pomijam aspekty takie jak ciężar, wielkość wyświetlacza, czy inne pierdoły, bo to nie jest FOTOGRAFIA, tylko to jest ERGONOMIA. W moim przypadku bez znaczenia, choć 6D mam do podróży bo ma GPS i jest leciutki. I tak sobie teraz planuję co sobie zostawić a co sprzedać i ciągle mam plan sprzedać 1Ds2 i kupić 135L, ale jak obrabiam zdjęcia z tego body to mordka się śmieje i niezdecydowanie rośnie... ehhh takie tam dylemat ;-) No i podniecam się na samą myśl, co będzie to body wyczyniać z 85L II jak patrzę na foty z 85 1.8 :)
ktoś kiedyś napisał, że jedynki uzależniają...ja w to nie wierzyłem...każdy uzależniony mówił, że jemu to nie grozi :) :) :)
Chodzi mi o coś takiego http://www.raysfoto.pl/users/56/126/high/BRrsDR-14.jpg Używam od dwóch lat do obu jedynek i zapomniałem że one tyle ważą ;)