Czyli ustaliliśmy, że Canon z FF i cropami 1,3 i 1,6 produkuje lustrzanki klatkowe: pełnoklatkowe, trzyczwartoklatkowe i półklatkowe :mrgreen:
Wersja do druku
Czyli ustaliliśmy, że Canon z FF i cropami 1,3 i 1,6 produkuje lustrzanki klatkowe: pełnoklatkowe, trzyczwartoklatkowe i półklatkowe :mrgreen:
i jeszcze małpkoklatkowe :)
Witam.
Przepraszam, że przerwę dyskusję nt. nazewnictwa poszczególnych aparatów:)
Mam troszkę inne pytanie - Po jakiej cenie byście wystawili body 50d plus obiektyw 50 1.8?
Body ma może klapnięte z 600 zdjęć i około 4 m-cy więc jest jeszcze na gwarancji. Nie widać na nim śladów użytkowania bo szczerze to kupiłem ten aparat a następnie tak zmieniła mi się praca, że pasja jaką jest fotografia musiała zejść na dalszy plan.:( Teraz cały ten sprzęt leży w pudełku i wygląda jak nowy bo i jak ma wyglądać skoro nie mam kiedy go używać.
Osobiście powiem, że za komplet z kartą i obiektywem zapłaciłem 3500 zł i teraz mam problem za ile go sprzedać:/
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Pewnie nie dostaniesz więcej niż 1000 zł. No ale po znajomości mogę Ci zaoferować okazyjnie 1500 :lol:
zeus1006, wystaw za 3500.
:) Nie spodziewałem się aż tak "cudownej" oferty:)
Wracając do wątku to dla mnie jako użytkownika 50d to obecne ceny tego body to lekkie nieporozumienie, chociaż ja jestem w takiej sytuacji, że powinienem się cieszyć z takiego obrotu sprawy. Jednak to niezwykły paradoks, że za używane body mogę dostać więcej pieniędzy, niż zapłaciłem za nowe.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Właśnie o takiej kwocie myślałem....
wystaw od 1 zł i ustaw sobie cenę minimalną na np 3000 zł.
Lepsze to niż odwoływać w ostatniej chwili bo "aparat leżał w torbie i nagle się uszkodził" :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
i do tego mozesz dać kup teraz za 3500.
Wielkie dzięki wszystkim za sugestie. Na pewno z nich skorzystam bo wydaje mi się, że cena 3500 zł za cały ten zestaw jest korzystna dla mnie i dla potencjalnego kupującego.
No to ja teraz żałuję, że swojego sprzedałem przy przesiadce na 5d za 2400zl, półtora miesięczny i 4500klatek zrobionych. Mogłem go wsadzić do pudełka, poczekać trochę i zyskałby może 1000zl na wartości ;) Ale coż, pocieszam się, że to, że drożeje, to nie znaczy że robi lepsze zdjęcia.