zamkneli dopalacze to teraz szkla beda kolekcjonowac ;)
Wersja do druku
Była taka firma, która te problemy dawno rozwiązała. Najpierw wymyślili AF ( no może wprowadzili do lustrzanki seryjnie produkowanej w rozsądnych wymiarach ) Aby po piętnastu latach ogłosić epokowe rozwiązanie jakim był guzik do rozłączania AF przy pomocy sprzęgła. Niestety firma ta upadła. Może ktoś kiedyś jeszcze raz to wymyśli i problemy się rozwiążą. Może właśnie Voigtlender jest takim lekarstwem? Super to super tamto a co może zawieść to nie ma. Puszki nie robimy niech inni kombinują. Dobra cena, kultowy produkt i chętni się znajdą.
Ależ tu emocje. :twisted:
Fajnie się czyta. :twisted:
Dawno się tak nie ubawiłem. Kolega powinien brać wysokie honoraria za opowiadanie dowcipów. :-D
Zamiast robić zdjęcia, muszę częściej odwiedzać forum. :mrgreen:
Tyle zabawy mnie omija. :cry:
z tym AF-em w 5-tce nie jest tak, źle. Mario owszem serwo kiepskie choc w dobrych warunkach oświetleniowych, nawet przy nieprzewidywalnych dzieciakach jest ok. W trudnych warunkach masz do dyspozycji wsparcie się wspomaganiem z lampy i środkowym krzyżowym;). Zawsze masz zapas przy 21Mpx do przycięcia:P
P72 - cieszę się niezmiernie, że dostarczyłem Ci takiej dozy humoru. polecam się na przyszłość.
tymczasem poza zlepkiem emotikonek niczym komentarz na forum Onetu, niezbyt wiele z niego wynika zatem pozwól, że nie podejmę z Tobą tej jakże emocjonującej konwersacji...
Wracam do trochę ciekawszych zajęć :D
nowart, wcale nie miałem zamiaru dyskutować z Tobą. Wystarczy Twoje "resajzowanie cropa". Tu nie ma o czym dyskutować. Strzeliłeś babola i wstydzisz się do tego przyznać.
Popieram.Cytat:
Zamieszczone przez nowart
Dajcie już spokój, bo znowu się zacznie głupia przepychanka.
Kurczę, chciałem zrobić jeszcze jakieś potrety obydwoma Vojtkami (90 + 58) ale w telewizji ciągle oszukują, że "jutro będzie słonecznie". Dzisiaj cały dzień buro i deszczowo a na "prognozach" w TV słonecznie z przelotnymi opadami :/
Zrób, zrób. Nie ma na co czekać. Zimą zrobisz następne. ;-)