same 10 !!!! :)
Wersja do druku
same 10 !!!! :)
I jeszcze jedna krótka srocza historia:
Łał!!!!1
Fotki są genialne
A ta panorama... oczy lizać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Perqsista jesteś mistrzem!
Kurcze w takim razie sprzedaje aparat i przestaje robić foty bo i po co skoro tyle osiagnąłem ;)Cytat:
Zamieszczone przez AdrianP
A tak na poważnie o dzięki za entuzjastyczne przyjęcie. Mimo wszystko ja w tych fotkach widzę sporo błędów i niedociągnięć trochę konstruktywnej krytyki bardzo by mi pomogło. Tak btw to żadnej panoramy nie wystawiłem może chciałeś coś o robocie jeTchana napisać?
Chodziło oczywiście o panoramowanie (sroka) sorki za błąd ;)Cytat:
Zamieszczone przez perqsista
Pierwsze naprawdę fajnie złapane, jakby tak jeszcze bardziej otworzyć przysłonę i rozmyć tło to byłoby w ogóle super. W drugim chyba jednak trochę przesadziłeś z wyostrzaniem.
Światło było tak zmienne, że nie zaryzykowałbym robić AV.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
W ciagu kilkudziesieciu sekund słońce raz waliło na maksa, a raz było ciemno.
Jak przy TV zabraknie trochę swiatła to idzie powyciągać (i tak zawsze robię w RAW). Przy AV to kupa totalna, poruszone wychodzą chyba że ma się super jasne tele - ja mam f5.6: na długim końcu)
Tak się głupio tłumaczę a po prawdzie to masz jak najbardziej racje. Jak to zdjęcie prezentuję samo to po prostu daję większy wycinek kadru i można mówić o jako-takiej zabawie GO:
http://mielcarek.net/canon-board/2006-04-15/sroka.jpg
Jop. Faktycznie musze poprawic. Szczególnie musi być widoczne na LCD. Na mojej beczce jeszcze jako tako wygląda.Cytat:
Zamieszczone przez muflon
Aaa fakt, skoro ptak był tak nisko nad ziemią i focony z takiego kąta.. to faktycznie, "po ptakach" ;-)
hejka - czyżbyś posłuchał mojej rady? tak mi się bardziej podoba.
A opinię już znasz od wczoraj :)
Dokładnie się zastosowałem :) Niby straciło trochę na zabawie z GO tak czy tak jest chyba lepiej. Dzięki za rady i pozdrawiam.Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman