Przeoczyłam to wcześniej - muzyka jest jeszcze lepsza, masz rację.Cytat:
Zamieszczone przez kocis
Wersja do druku
Przeoczyłam to wcześniej - muzyka jest jeszcze lepsza, masz rację.Cytat:
Zamieszczone przez kocis
a ty obracasz się w świecie międzynarodowej polityki :rolleyes:Cytat:
Zamieszczone przez Scaramanga
Albo jednak nie masz o tym pojęcia, alebo masz za dużo przyjaciół wśród Francuskich socjalistów.. :lol:
no, ale ja widać nie mam sie co wypowiadać, bo ja nie jestem inteligentny..
Czytam i czytam i urodził się bardzo ciekawy wątek, wydaje mi się, że sprowadza się do odwiecznego pytania: forma czy treść? Jest ktoś kto zna odpowiedź ? Chyba taka nie istnieje, są fotki ciekawe, ładne, śmieszne, świetne technicznie i bez sensu.
Myślę, że oglądający także potrafią je ocenić, jak się nudzą to trzeba zrobić kompresję albumu na zasadzie wakacje w Grecji - 4 foty i tyle.
Album z 50 zdjęciami kropli może wytrzymać tylko hydraulik. Albo ktoś z tego forum, ja wytrzymuję :-).
zgadzam sie z tym, bo wiem po sobie.Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
moje zdjecia najczesciej i najwiecej oglada moja rodzina i dziewczyna. brat wybiera co mu sie podoba i strzela to sobie na tepete; babcia cieszy sie jak zobaczy swoj domek; mame w ogole to nei rusza - tylko doklada mi do sprzetu i pyta po co mi to... :D; dziewczyna - oglada, oglada,niby powie,ze sie podoba, ale widac.ze po kilkunastu ma dosc..
jedynie ojciec, jako ze tez troszke pstryka, oglada moje zdjecia z wiekszym zaciekawieniem...
no ale zdaje sobie sprawe, ze nei robie (jeszcze:D) bardzo dobrych fotek i dlatego tak 'nudza'... :D
ja slysze, gdy moj kolega-sasiad najpierw pyta mnie o opinie na temat jego 'tFUrczosci', a gdy slyszy,ze np zdjecie jest niedoswietlone, nieostre, zle wykadrowe czy cos innego z podstaw, oznajmia,ze sie wymadrzam i latwo mi mowic.Cytat:
Zamieszczone przez pn_
bo jak wiadomo przeczytanie ksiazki, ktora pozyczylem bylo zbyt trudne...
A kot - co kot sądzi? A na ten strych tom bym nie właził... jeszcze ze sprzętem:razz:
Jaki kot?
Na pewno czarny.
Albo łaciaty.
Na rudo.
Zajrzyj do galerii nastier'a.
Kot jak w morde jeża.
Cytat:
Zamieszczone przez Dziki
wypraszam sobie! moj kot nie ma w mordzie jeza ! :D