Czy byliscie na stronie fotojokera? Mnie wywala - tak s mozilli jak i z windy. Czacha pisze, że od 3 kw. - soft zaś już jest? Any info?
Ja tam sobie zrobie ksiażkę a co tam. Zobaczymy jaka jakośc.
Wersja do druku
Czy byliscie na stronie fotojokera? Mnie wywala - tak s mozilli jak i z windy. Czacha pisze, że od 3 kw. - soft zaś już jest? Any info?
Ja tam sobie zrobie ksiażkę a co tam. Zobaczymy jaka jakośc.
Cytat:
Zamieszczone przez b'Art
U mnie smiga. Wez sie przeskanuj:
- na spyware, adware i inne smiecia : www.lavasoft.com i Ad-aware
- na wiruski, trojany itp: jakies skanery online co by wiedziec (mks, symantec, f-secure, pandasoftware)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=94536852
Tu jest taka oferta.. nie wiem jak jakośc druku bo mi te numerki nie mówią za wiele.. ale sa różne możliwości.. daje linka do jednego albumu..
Przelotem w pospiechu wpadlem do Fotojokera we wroclawskiej "koronie", widzialem to cudo... pierwsze wrazenie to fatalna okladka :/ twarda ale obicie jakims beznadziejnym materialem, przewertowalem szybko kilka kartek i nie wiem, ale chyba jak dla mnie sa zbyt cienkie, wolal bym sztywniejszy papier. Chociaz to sa bardzo subiektywne odczucia, bo nie moglem poswiecic za wiele czasu na rzetelne przegladniecie. Napewno zawitam tam jeszcze raz na spokojnie :)
Zrobiłem sobie taką fotoksiążke, tą największą. Bardzo ładnie to wygląda.
a ile zapłaciłeś?
To i ja powiem co wiem.Jakies rok temu przesiadlem sie na Apple i zaluje ze tak pozno,iBook to naprawde fajna sprawa, tylko zalezy kto i czego oczekuje.Ja rowniez zrobilem sobie taki albumik i wyslalem droga elektroniczna do wydruku do Apple. Wszystko mnie satysfakcjonowalo poza jakoscia papieru - a co za tym idzie i jakoscia wydruku,nie powiem zeby byla do bani ale nie powalila mnie ona na kolana. Powiem tak, ja na mojej PIXMIE MP500 + Canon Pro drukuje o niebo lepszej jakosci zdjecia - ale jezeli sa to zdjecia dla potomnych z cioci imienin to mysle ze jest to ciekawa alternatywa.
Zapłaciłem 99 zł + koszt otwarcia sesji. www.fotoksiazka.pl tu jest wszystko napisane o cenach i wielkościach książek.
Jesli ktos chce zobaczyc na zywo jak wyglada taka fotoksiazka musi udac sie do ktoregos z salonow FJ - egzemplarz do prezentacji nie rozni sie niczym od tych ktore zamawia sie samemu.
Do konca wrzesnia w gazetkach sa specjalne kupony ktore daja znizke w wysokosci 10zl - mozna je tez pobrac ze strony FJ. Warunkiem skorzystania z promocji jest zlozenie zamowienia w punkcie FJ - nie przez internet.
Powiem tak - co raz wiecej osob zaczyna zamawiac fotoksiazke. Jak narazie nie mielismy zadnych reklamacji.. wrecz przeciwnie, wszyscy sa szczesliwi i zadowoleni :)