Zanurz oba do miski z wodą na 10 sekund, następnie szybko wyjmij i przełóż do osobnych misek. Ten z którego wyleje się mniej wody jest lepszy!
PS
Sory, nie mogłem się powstrzymać ;P
Wersja do druku
Zanurz oba do miski z wodą na 10 sekund, następnie szybko wyjmij i przełóż do osobnych misek. Ten z którego wyleje się mniej wody jest lepszy!
PS
Sory, nie mogłem się powstrzymać ;P
Troche już pstrykałem. Trochę ściskałem. Moze głuchy jestem... ;)Cytat:
Trzeba popstrykać to zauważysz
Mam tylko jedna miskę...:evil:Cytat:
Zanurz oba do miski z wodą na 10 sekund, następnie szybko wyjmij i przełóż do osobnych misek.
Sorry, ale nie mogłem sie powstrzymać :twisted:
No to pozostaje mi uwierzyć "na słowo". Nie jest to najgorsza wiadomość o pięćdziesiątce... ;)Cytat:
Zamieszczone przez Kolekcjoner
Kolega pewnie chciał uniknąć odpowiedzi podobnych do powyższych. A to "dopiero" 3-cia strona w temacie.
Nim minie pół roku wątek nabierze 150 stron, po czym jakiś moderator klasy gwozdz na podobne pytanie odeśle gościa do 150 stron odpowiedzi podobnych do 4-rech powyższych postów z których _nic_ nie będzie wynikało...
Pozdrowienia
Maurycyj nie ma się co frustrować, tu tak po prostu już jest. Trzeba się przyzwyczaić i cieszyć tym co się ma bo zmian nie widać.
już się przypaliłem na tą puszkę i zaczyna mnie trochę skręcać, bo też bym sobie pościskał:cry:. A tak przy okazji, na temat terminów wejścia na nasz rynek trochę było pisane, ale czy może coś dokładniej wiecie, kiedy może się u nas pojawić w sprzedaży (ponoć na dniach)?:roll: