No to kto bedzie latał ze sprzętem....
Jakby co, małe, grube, łyse to ja
pozdrowionka
Wersja do druku
No to kto bedzie latał ze sprzętem....
Jakby co, małe, grube, łyse to ja
pozdrowionka
Ja niedawno wdepłem do domku, plakietke FOTO-PRASA mam już ;)
Spotkałem Woyd'a jak wyszedłem z biura prasowego i kolegów z Gazety Lubuskiej ;)
Krótki tylko spacer po polu był, ale coś tam dla smaczku pokaże ;)
no i ten gostek był sympatyczny
Ktoś od nas focił z monopodu w okolicy przejścia granicznego?
Była godzina 16.22 i musiałem się w trakcie jazdy autem mocno sprężyć
żeby to pstryknąć przez przednię szybę, dodam że kierowałem ;)
http://www.gazetalubuska.pl/apps/pbc...0468610&Ref=PH
Na dzień przed woodstockiem.
Czołem
na krótko zajechałem do domu by się wykąpać, zmienić ciuchy i zabrać żonkę. Widziałem się w biurze prasowym z MarcinkiemP. Niestety nie wiem jak wygląda sir-torpeda, choć jak powiedział mi Marcin razem cisnęliśmy się na schodach w oczekiwaniu wejścia na scenę. Jesli ktoś z forumowiczów jest jeszcze na woodstocku - zagadajmy do siebie - fajnie byłoby pogadać.
Poniżej kilka na szybko wybranych zdjęć (niech admini wybaczą jeśli przekroczyłem limit - nie pamiętam ile on wynosi)
Chyba zaczniemy wam to jakoś banami/kartkami do głowy wbijać, bo to już drugi raz w ciągu doby tego typu tekst.
LIMIT NA ILOŚĆ ZDJĘĆ JEST TYLKO W PODFORUM GALERII TEMATYCZNYCH 'NASZE FOTOGRAFIE'
W przypadku całego forum jedyny limit jakiego pilnujemy to wielkość zdjęć (max długość boku to 800px czy jakoś tak) by się forum nie rozjeżdżało.
Jasne? Understood? Capito? Verstehen? Paniał?
Marcinek - to Ci się udała sztuka, nie trafiłeś mnie. Byłem na samym początku. Spotkałem dziś orte'go, on wie jak wyglądam. Cholera. Strony nie mogę wrzucić ze zdjęciami, bo nam padła gazetowa... Ciekawe czy ktoś tam w ogóle zagląda ;D
czyżbym pomylił marcinkap z orte ?? Ups... Sory Orte - coś musiało mi się ze zmęczenia poprzestawiać.
Ja też nie znalazłem się na zdjęciu Marcina, ale nie byłem centralnie z przodu - nie szło się dopachać :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Orte - to muszę powiedzieć, że na avatarku wydajesz się wyższy :)
Może tu się ktoś rozpozna :)