Lekko bawiłem się soft omni z PS`a potem wymazując go gumką na twarzy, stąd aureola ale spodobała mi się więc została. Dziś wywołałem 38 x 25 cm i musze powiedzieć że wyszło super :)Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Wersja do druku
Lekko bawiłem się soft omni z PS`a potem wymazując go gumką na twarzy, stąd aureola ale spodobała mi się więc została. Dziś wywołałem 38 x 25 cm i musze powiedzieć że wyszło super :)Cytat:
Zamieszczone przez bebop
Od oficjalnej strony patrzac - za zgoda rodzicow moze... byly juz o tym watki.Cytat:
Zamieszczone przez Macio
Od nieoficjalnej to juz bebop napisal - a czemu nie? ;)
To moja dziewczyna, nie chciałbym żeby bez zgody rodziców jej fotki rozeszły się po internecie. Jak będzie miała 18 lat to może tak ;) Mam nadzieję że zrozumiecie :)Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Bardzo ładne.
Jedynka zdecydowanie lepsza nie ciągnięta.
Dwa najnowsze zdjęcia (4 i 5) to istny majstersztyk. Brak słów. Gratuluje.
W kwestii formalno-prawnej: od 16 roku życia wolno robić akty (obu płciom :) ).
Inna sprawa, że bez zgody rodzica bym sie nie zgodził, bo wiadomo jak to z rodzicami bywa :)
Właśnie dlatego, a że Jej rodzice są troche konserwatystami to wolę poczekać jeszcze z publikacjami ;) PozdroCytat:
Zamieszczone przez adamek
Wolno... ale do 18 roku za zgoda rodzicow.Cytat:
Zamieszczone przez adamek
I nie jestem pewien czy przypadkiem nie od 15 a nie 16.
Z tego co pamietam - po ukonczeniu 15 lat. Sprawa dotyczy tez pozycia seksualnego.
mi sie zawsze wydawało ze od 16 do 18 lat mozna za zgodą rodziców ale nvm.
Co do fotek to #3 zdjęcie jest SUPER!! Podoba mi sie bardzo wzrok modelki. No i z tych najnowszych to #4 jest bardzo fajna. Bardzo ładną modelke/dziewczyne dorwałeś ;)
gratuluje (zdjęc ;) )
A to na pewno od 16 lat chyba ze w ciagu 3 lat cos sie zmienilo... na PM napisze dokladniej ;)Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola