Witam
Kupowałem w tym "sklepie" Canona 400d w sierpniu 2007 przez internet. Kasę wpłaciłem przelewem na konto. Czekałem regulaminowe 10 dni i oczywiście nie doczekałem się. Napisałem maila i w odpowiedzi dostałem "ze wzgledu na dużą ilość zamówień bla bla bla wydłużamy czas do 15 dni bla bla bla przepraszamy." Nie zgodziłem się z tym i napisałem maila aby natychmiast zwrócili mi pieniądze na konto. Po kilku godzinach dostałem potwierdzenie że przelew wyszedł od nich i pieniądze powinny jutro być na koncie. Oczywiście "jutro" ich nie było więc wysłałem kolejny e-mail na który dostałem odpowiedź podobną z poprzedniego dnia. Oczywiście na kolejne "jutro" pieniedzy nie było na koncie wiec napisałem maila że sprawę skieruję do Urzędu Skarbowego - pewnie by się zainteresował faktem że sklep otrzymał zaliczkę której nie rozliczył - zmuszeni są w ciągu 10 bodaj dni wystawić fakturę. Zadziałało - po paru godzinach od takiego maila pieniądze miałem na koncie (:
W sumie 3 tygodnie nie miałem ani pieniędzy ani aparatu. Szczęśliwie się skończyło przynajmniej - pojechałem do Fotojokera i kupiłem 100 zł drożej.
Polecam lekturkę komentarzy na Ceneo. Od 2 strony zaczyna się dość fajna litania.
Pozdrowienia