szlachetniej wygląda obraz na zmiennogradacyjnym barycie
Wersja do druku
Powiem szczerze ze tez (z wiadomego powodu) chcialem zalozyc podobny watek ale o ulubionym kolorze skarpetek jakie na co dzien zakladacie ;) .
Liquidsound chyba dokladnie mi wyczytal w myslach i mnie na szczescie ubiegl, bo pozniej znowu by byly pyskowki ze "moderatorowi nie wypada" :roll: .
Niestety na temat nie napisze bo nie pamietam... moge podac update pozniej.
W zyciu pawiana!! Ja tam nawet uwazam ze czarni są o wiele lepsi niz białasy!! Poza tym mam czarną dusze ^^
buehehe ja mam znowu tak ze czasami chcąc isc wyrzucić jakis papierek bez zastanowienie wchodze do toalety i otwieram klape i... zdaje sobie sprawe gdzie chce to wyrzucić :D czasami tak robie tez z brudnym praniem... uff dobrze ze jeszcze nigdy tego tak faktycznie nie wrzuciłem bo nurkowanie po to by nie było zbyt miłe :D
PS. O CZYM MY KUR...CZE GRZANKA GADAMY? :mrgreen:
Nie wolno, każdy tak wrzuca co popadnie i się potem bilanse skratek na oczyszczalni nie zgadzają :)
E tam, nie miłe od razu, do wszystkiego można się przyzwyczaić :mrgreen:Cytat:
czasami tak robie tez z brudnym praniem... uff dobrze ze jeszcze nigdy tego tak faktycznie nie wrzuciłem bo nurkowanie po to by nie było zbyt miłe :D
Eeee Tys jest **** nie murzyn!! Mozesz co najwyzej zbierac w lecie truskawki a nie bawelne. Wracajac do glownego watku to chcialem dodac ,ze ja lubie papier typu soft firmy mola, bo delikatnie obchodzi sie z "soczewkami" :wink: te musze z spluczka na wysokosci 2 m mialy jedna powazna wade. Przy takim cisnieniu splykiwanej wody potrafily opryskac delikwenta roztworem kupy w wodzie:? swoja droga topic sie popularny zrobilCytat:
W zyciu pawiana!! Ja tam nawet uwazam ze czarni są o wiele lepsi niz białasy!! Poza tym mam czarną dusze ^^
myśle ze ten film doskonale pasuje do tego wątku...
http://www.youtube.com/watch?v=7fDX4...elated&search=
:D:D:D
Panowie to co wy robicie? ogladacie dzielo w momencie uploadu do do oczyszczalni ? :mrgreen: zamykacie klape i po klopocie ;)
@MacGyver czy ty aby na tym avatarku nie wykonujesz pewnej czynnosci związanej scisle z tym wątkiem? :mrgreen: :D