O mamusiu, ile ? Ja z pleneru przywoze gora 80-100 ujec i to takiego pleneru od 6 am do do 11 am. HDRy sie nie licza :DCytat:
Zamieszczone przez Avadra_K
Wersja do druku
O mamusiu, ile ? Ja z pleneru przywoze gora 80-100 ujec i to takiego pleneru od 6 am do do 11 am. HDRy sie nie licza :DCytat:
no ja to samo co Diego. tak max do 100 - 150 zdjęć jak wychodzę na pół dnia.
a co do trzymania no to zawsze pozostają streamery:]:]
Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
Łoooooooo Jeeeeeeezzzzzzzzuuuuuuuuuuuu, bo tu chodziło o naświetlenie skali zjawiska :-D :-D :mrgreen: :mrgreen: ;)
ja jestem gorszy.
Wychodze na 2h.... przynoszę 400 zdjęć. ;)
(Ale ja sport fotografuje :D )
usiłowałem fotografować a raczej robiłem zdjęcia na wiieeeelu meczach (cały sezon) Ligi siatki kobiet. w sumie fajna zabawa.nawet bardzo fajna.tyle że nie z takim sprzętem jak miałem.Cytat:
Zamieszczone przez adamek
najlepsze szkło jakie wtedy miałem to było 50 f1.8 EF. a jak przychodziło co do czego to potrafiłem jechać Pentaconem 135 f2,8 i wychodziły mi ostre zdjęcia... 1 na 4 :twisted:
to były czaassyy :mrgreen:
:( A bo one się teraz strasznie szybko poruszją na tym parkiecie......:mrgreen: :mrgreen:Cytat:
hehe:)no wkońcu mam u siebie w mieście mistrzynie polski i kilka mistrzyń europy:)muszą być fast&furious :mrgreen:
[OT]Cytat:
To czemu w ostatnim GrandPrix nie byly? :? [/OT]
Cytat:
Jesli uwzasz ze te 500 jset warta zrobienia odbitek... ja bym ostroznie sugerowal ze pewnie tylko kilkanascie, bardzo optymistycznie myslac kilkadzisiat :) Bardzo optymistycznie. No chyba ze te 500 to po jakiejs ostrej selekcji.. ale nie wyobrazam sobie tego :D
:evil: Rany co żeście się tak czepili tej liczby 500:razz: mogłem wpisać 1000 i też by było dobrze - chodzi o zasadę, chociaź moje dziecko potrafi 1gb kartę zapełnić "zdjęciami" w parę godzin - dla ułatwienia w formacie L (czyli około 250 zdjęć):-P :-P :rolleyes:Cytat:
Zamieszczone przez fredi