Hehe - robiąc statystyki na tym portalu to chyba jednak sporo ;-)Cytat:
Zamieszczone przez towersivy
Pozdro - i życzę pozytywnego załatwienia sprawy.
Wersja do druku
Hehe - robiąc statystyki na tym portalu to chyba jednak sporo ;-)Cytat:
Zamieszczone przez towersivy
Pozdro - i życzę pozytywnego załatwienia sprawy.
Przeciez to sample z f4, czyli pelnego otwarcia. Sa najzupelniej w porzadku.Cytat:
Zamieszczone przez kami74
I to dopiero material wyjsciowy przeciez bo wynikowa fotka to juz jest albo po resize i wyostrzaniu i/lub po odbitce w labie a nie 100% kadr bez obrobki :roll: .
Wg mnie szklo sie powinno oceniac po tym co mozna z danego szkla osiagnac a nie jakie fotki robi w 100% powiekszeniu i zero obrobki :? .
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
Podpisuje sie rekami i nogami!
Pozdro.
Edit: ostatni juz crop :smile:
Tym razem F/8 oczywiscie zero ingerencji
No i super! A tak nawiasem nikt z projektantów optyki i aparatów cyfrowych nie spodziewał się oglądania 100% cropów..... to tak jak z analoga oglądać plakaty z .......20 cm
Życzę powodzenia w pozytywnym załatwieniu sprawy!
Panowie - jak dla mnie supcio - przynajmniej GO fajnie wychodzi prz f4 i jest calkiem fajnie.Ogolnie szkielko mi sie podoba:D .Powodzonka jeszcze raz.
chmm, no właśnie nie wiadomo, czy tak nie byłoby lepiej :roll:Cytat:
Zamieszczone przez Kubak82
bo tak sobie można podywagować, że taki kit na przykład zapewne rozprysnąłby się tak, że jego częsci walałyby się w promieniu 20 metrów, ale za to zamortyzowałby i pochłonął w ten sposób całą siłę uderzenia i aparat byłby nietknięty. koszty całego zdarzenia zamknęłyby się więc w kwocie 200 zł. :wink:
towersivy: współczuję całego zajścia... trzymaj się!
mxw, teoria dobra :mrgreen:
choc nawet i w takiej kombinacji i tak mogloby byc jak z ta spadajaca kromka z maslem ktora zawsze upada maslem do dolu ;) .. jesli cos sie ma uszkodzic to w 90% przypadkow bedzie to ta drozsza/bardziej delikatna czesc sprzetu ;) :evil:
Kto wie jak zachowałby się zestaw 20d+18-55 lecący w dół - body było by zdecydowanie cięższe, więc mogło by się to odwrócić w powietrzu i pierdyknąć body w grunt. ;)
(Nie wiem czy 17-40 jest cięższe od 20d ;) )
Jestem po wizycie na Policji itp, Babie zostana postawione zarzuty z kodeksu karnego. Bynajmniej prawnik spisał sie na medal zarzucił tonami praw itp dla mnie to był istny belkot ale wygladało to profesjonalnie :smile:
Pozdro.
Czołem
Fajnie, że tak się sprawy potoczyły. przynajmniej nie będziesz musiał bawić się w powództwo cywilne i związane z tym koszty.
Body chcesz naprawiać, czy skasować ?? Z tym zagiętym bagnetem Żytnia powinna sobie poradzić. Coś jeszcze w body uległo uszkodzeniiu ??