Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 79

Wątek: 20D i eLka = Gleba

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Smile 20D i eLka = Gleba

Witam

Dzisiaj moj kochany sprzecik zaliczył ostre dachowanie....(sic!). Opowiem w skorcie zajscie.

Ide sobie z cora przez miasto i robie jej fotki na tle ładnie oswietlonej kamieciny, nagle ni z gruchy ni z pietruchy wylatuje baby z kamienicy wyszarpuje mi aparat, trzymałem go jedna reka za grip aparat leci pieknie szkiełkiem w strone gleby no i bum!! Łapie Q#$#ET$ za reke i dzwonie po gliny o dziwo zjawiaja sie po 2 minitach.....aparat cały czas zapaoznawał sie z chodnikiem(sic!) przyjechali zapisali zeznania moje oraz 3 swiadkow ktorzy potwierdzili moja wersje. Nastepnie z aparatem i Q#%$ pojechałem na policje tam został spisany protokoł razem z aktem oskareznia o napasc, sprzet ocenił policyjny rzeczoznawca i na podstwaie srednich cen krajowych opisał szkode oraz jej wartosc.Mysle ze mam komplet papierow w łapsku.

Moze jest tutaj jakis prawniki etc i moze mi powiedziec jakie sa szanse na wycisniece kasy od teg Q#$#!!

Pozdro.

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Współczucie z powodu uszkodzenia sprzętu.
    Myślę że kasę można wytargać , ale tylko z powództwa cywilnego .

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

kondolencje ..... z odszkodowaniem to życzę powodzenia

PS oczywiście sprzęt miazga ?

Micho
    Guest

Domyślnie

Daj znać na priva to coś zaradzimy, jestem z Poznania.
    Miałes dużego farta, że złapałeś kolesia, zazwyczaj ( niestety ) kończy się troszke mniej przyjemnie dla pokrzywdzonego

BTW
    witam wszystkich na forum,

Początki nałogu Awatar Propi
    Miasto
    Chodzież / Poznań

Domyślnie

Czy baba coś powiedziała? Co tak wyskoczyła - chciała Cię okraść, czy nie podoba jej się zawód paparazzi i czuła się napastowana?

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

pewnie byla zazdrosna o twoj sprzet sama pewnie posiada jakis zlom i byla zbulwersowana ze Ty masz lepszy aparat

a tak na serio to tez jestem ciekaw co baba powiedziala jak ja zlapales? szarpala sie ( jak to podobne do bab )?
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Z pospiechu chyba wrzuciłem do złego działu to zajesie wiec sorki!

Własnie wykreciłem szkiełko, a raczej wyrwałem je z bagnetu bo wszystko sie dosłownie zakleszczyło! wstepnie 17-40 podpiełem pod eosa 3 i szkiełko chodzi! af pracuje i ostrosc sie ustawia....w body wygiety jest bagnet ale po właczeniu chodzi moge przegladac zdjecia i wchodzic w menu....

Edit: baba sie szarpała i ostro klneła nawet opluła mi marynarke.....lecz z uscisku sie nie wydostała.Wszystko zostało odnotowane jej dalsze postepowanie działało tylko na jej zgube.

Pozdro
    Ostatnio edytowane przez towersivy ; 11-05-2006 o 19:48

Początki nałogu Awatar Drozdi
    Miasto
    EU

Domyślnie

I to jest wlasnie Polska

Czlowiek idzie sobie z aparatem a tu podlatuje jakas glupia baba i niszczy sprzet za kilka tysiecy zlotych.

Sprawa bedzie trwala zapewne miesiacami/latami.

Ciezko bedzie Ci od niej wyrwac pieniazki.

A jak to byl przyslowiowy "zulik", to mozesz zapomniec

Wspolczuje!
    BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie

Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Juz jestem kupe kasy do tyłu, nie wiem jeszcze jak szkiełko bedzie robiło zdjecia, czy jakas soczewka sie nie przesuneła itp, chodzic moze chodzic ale jak bedzie obrazowac dowiem sie jutro. Jestem juz umuwiony z prawnikiem na jutro zobaczymy co on zaradzi, po wstepnej rozmowie stwierdził ze sprawa jest do wygrania bo sa zeznania swiadkow oraz ze straty zostały momentalnie oszacowane, ponoc miałem ogromne szczescie ze znajdowała sie tam taka osoba. Jesli sprawe wygram i skazana nie bedzie miała pieniedzy wyznaczonych przez sad wowczas co miesiac komornik bedzie jej sciagał pieniadze z renty(ta @@#R jest rencistka) tyle po pierwszej rozmowie wiem od prawnika.

Pełne uzależnienie Awatar borkomar
    Miasto
    Płock

Domyślnie

Niezle jaja - wlasnie widzialem Twoj opis na GG, ale nie sadzilem ze to w takich okolicznosciach sie stalo.
    Ja od jakiegos czasu, gdy wychodze ze sprzetem zabieram Gaz pieprzowy, ktory moze ostudzic nieco zapal napastnika.
    Dziwne, ze to Kobieta wlasnie no ale coz widac i takie skrzywienia wystepuja w naturze.Wspolczuje - wyobrazam sobie jaka piane musiales miec.
    5D + L

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów