Przecież jest licznik na stronie formularza :rolleyes: i widać ile osób już ... czeka niecierpliwie :lol:
Wersja do druku
Przecież jest licznik na stronie formularza :rolleyes: i widać ile osób już ... czeka niecierpliwie :lol:
Licznik mowi o tym ile osob zamowilo i czego, ale nie mowi czy te osoby czekaja niecierpliwie czy cierpliwie, to i Virpowerowi napisalem, ze bedzie nas dwoch niecierpliwych :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Maciey
Pzdr
KLOSZ
Oooo - no ok. To czeeeakamy. W sumie więcej jest zamówień na smycze niż na same karty ID. Czyżby nasi Polscy Hip-Hopowcy są zainteresowani? heh...
No ja jeszcze nie "uiściłem" opłaty, ale zaraz to zrobię jak tylko wrócę do chatki, bo niebardzo pamiętam moich cyferek które do tego są.
wklepałem sie jako 100Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
przelew zdziełałem
Teraz musimy poczekać jeszcze aż uzbiera się 200 sztuk smyczy. Mógłbym zamówić plakietki juz teraz, ale przecież nie wyślę samych ideków do tych którzy czekają na smyczki ;).
Mam nadzieję, że się nikt nie obrazi jeśli poczekamy na smycze a w tym czasie skorzystają Ci którzy będą chcieli zamówić jeszcze identyfikatorki. Jak uzbieramy 180-190 smyczy to złoże zamówienie, a potem będzie można te wolne sztuki odkupić.
No oczywiście można poczekać - chociaż nie wiem czy wytrzymam :twisted:, a tak BTW Wysyłasz na e-mail potwierdzenia czy dostałeś kase??
Nie wysyłam bo musiałbym duzo takich maili napisać ;). Na szczęscie banki działają inaczej niż Poczta Polska :mrgreen:.Cytat:
Zamieszczone przez RemikP
no to ja z takim nietypowym pytaniem. Zamówiłem identyfikator i ... no właśnie nie pamiętam czy 1 smycz czy 2. Nie wiem teraz ile kasy mam przelać .... i mam porblem.
Przelej więcej :-) - w końcu Diodak się trochę namęczy przy pakowaniu i wysyłaniu, więc będzie miał akurat na chłodne piwko ;-)Cytat:
Zamieszczone przez zabol
Wysylam Ci PW przypominajace... ;)Cytat:
Zamieszczone przez zabol