Tym postem rozpoczynamy trzecia ture zapisow na ID.
W celu zlozenia swojego zamowienia nalezy wypelnic stosowny formularz.
Formularz do zlozenia zamowienia znajduje sie TUTAJ.
Po zlozeniu zamowienia aby zostalo ono uznane nalezy dokonac przelewu wymaganej kwoty na konto Diodak'a. Prosimy o szybkie dokonywanie przelewow.
Dane do przelewu:Zamieszczone przez Vitez
Edit: Juz nieaktualne.
Jesli dokonujecie przelewu z czyjegos konta prosze w tytule przelewu podac imie i nazwisko badz nick z forum.
FAQ
Tura bedzie trwala do czasu, az liczba zlozonych i zaplaconych zamowien na gadzety pozwoli na realizacje zamowien w firmach je wykonujacych.
Dodatkowo przewiduje sie poslizg i ewentualne przedluzenie ze wzgledu na Diodak'owa sesje
Na osoby, ktore mimo zlozonego zamowienia nie zdaza zaplacic w pore nie bedzie dlugiego okresu oczekiwania. Informacje o zapominalskich oraz ostateczny termin zakonczenia beda umieszczone w tym watku.
Nie odpowiadamy za:
- opóźnienia w realizacji zlecenia przez drukarnię czy firme wykonujaca smycze
- jakość usług Poczty Polskiej
Numer uzytkownika można odczytać klikając w nazwę swojego Nick'a na forum a nastepnie "Zobacz publiczny profil". W adresie podany jest numer, np. http://canon-board.info/member.php?u=1338 czyli uzytkownik ma numer 1338. Ten numer znajduje sie na ID (i zakodowany jest w kodzie paskowym).
Zdjecia:
Identyfikatory są drukowane na kartach plastikowych formatu karty kredytowej:
a na forumowej smyczy wygladają tak:
Po obu stronach identyfikatora jest to samo.
Co daje taki identyfikator?
Jest to glownie gadzet.
Ostatnie posty o tym czy warto i po co komu to potrzebne znajduja sie w watku TUTAJ.
Wszelkie informacje dotyczace calej akcji beda umieszczone w tym watku.
Prosimy o czeste i regularne odwiedzanie.
Aha... Suma liczona na pierwszej stronie przy wypelnianiu formularza moze byc niedokladna.
Dalej tego nie poprawilem i kompletnie nie mam na to czasu (mozna to tez przeczytac jako "nie chce mi sie" lub "nie wiem co"). Pewnie jakis glupi blad w Javie.
Prosze ja zignorowac i traktowac tylko orientacyjnie. W podsumowaniu zamowienia i potwierdzeniu przyjecia wszystko jest przeliczane na nowo poprawnie i wynik jest prawidlowy.
Wszelkie inne problemy, bledy i zapytania prosze umieszczac w tym watku lub wysylac PW do Diodak'a albo do mnie.