fajno, ale jak masz benro z glowica do niego z zestawu to mam taka szybka w domciu ;] ale damy rade ;]
Wersja do druku
fajno, ale jak masz benro z glowica do niego z zestawu to mam taka szybka w domciu ;] ale damy rade ;]
mam benro ale z glowica gh-2 (klik) - z gory mowie ze jest malo przydatna w miescie :mrgreen:
to zes przysadzil brachu ;]
moze tym razem bardziej komunikacyjnie miejsko to jakies piwko sie zrobi ;]
Zamek w Będzinie. niedziela, 08.03.godz 19.00 ul. Podzamcze
Nie chciałbym jutro biegać tam sam ze sprzętem bo duchu i oprychy, i źli ludzie. Proponuję listę dla porządku. Jak mam być sam to mnie też nie będzie.
1. keszelO
no to melduje sie po pierwszym dniu krakowa.. zrobilem rozpoznanie w 2 miejscach.. powiem tak - Michal, bierz czolg i TRZEBA tam pojechac :twisted:
ja swoim krazownikiem zaparkowalem daleeeko od celu i wdrapywalem sie do polowy lydek w blocie - Ty mialbys przednia zabawe w 4x4 :mrgreen:
jesli chodzi o ptaszory to miejsce ciekawe choc nie o tej godzinie o ktorej ja bylem :-? .. jakies na pewno sa bo ktorys nasral mi na szybe :mrgreen: ale z fotografowania dzis wiele nie wyszlo.. moze jutro bedzie lepiej :-D
keszelO, niestety ja odpadam - moze nastepnym razem - jutro po prostu sie nie wyrobie :(
ps. co z ta cementownia 14/15.03 :) .. ktos chetny :?:
a gdzie byłes w tym Krakowie?
jak tylko nie bedzie lało, trzeba cementownie robic.
keszelO ja tez nie dam rady, moze to przesuniemy na inny termin? zamku tak szybko nie rozbiora jak cementowni :-)