Połączyłem.
Wersja do druku
Połączyłem.
Kupiłem BP-511 Li-ion Premium do Canona 5D
Bardzo dobry i tani.
Nie mniej odradzam kupowanie na allegro.
Bezpieczniej jest w sklepach internetowych z własnym odbiorem.
Kupiłem własnie na Allezło baterię do 60D i... I szlag mnie trafił bo miał to być orginał i gdybym się nie zaczął przyglądać szczegółom to bym się dał nabrać.
Oto link do kolejnej aukcji: http://allegro.pl/canon-lp-e6-nowy-o...963469445.html Bateria wygląda jak orginał wytłoczenie na wierzchu naklejka Canon pod spodem ale... No właśnie ale naklejka różni się od tej którą mam już w aparacie. Zacząłem od mistrza Google który mi pokazał że wszystkie orginalne mają takie same naklejki. A zupełnym hitem było Made In Japan ale napisane Mdae In Japan :) Nie ma szans żeby taka firma jak Canon sprzedająca miliony produktów miała literówki hehe Jak będzie chwila to wrzucę fotki tej "drogiej" podróbki. Okazje nie istnieją i najlepiej kupować po prostu w sklepach a Allezło olewać ciepłym moczem!!
po co wam oryginał za taką kasę? ja dokupiłem hehnela i jest jak najbardziej ok. Dałem jednak za niego chyba ze 140 czy 150 zł, no, ale to i tak około połowy tego co oryginał.
asciersk raczej wie że przestanie działać, a zużycie się ogniw chyba nie jest objęte w gwarancji :)