To jest dobre pytanie :) Generalnie chodzi mi o to, że jeśli już robić stronę, to żeby ona jakoś "w miarę" wyglądała. A to chcę zlecić mojemu znajomemu, który zna się na takich rzeczach. Być może jednak stworzę tak na szybko jakieś miniportfolio żeby mieć co pokazać w UP. W każdym razie mam kilka swoich stron, udzielam się w fotografii od paru lat, mam jakieś kursy na koncie, sukcesy w konkursach, wystawy itp. Co prawda nie związane ściśle z fotografią ślubną, ale pochwalić się będzie można ;)
EDIT>
Przeczytałem właśnie kryteria przyznawania dofinansowania w moim UP i jest tam taki zapis:
"Środki Funduszu Pracy na podjęcie działalności gospodarczej udzielane są osobom
bezrobotnym zarejestrowanym w Powiatowym Urzędzie Pracy w Ostrołęce, którzy
zamierzają prowadzić działalność gospodarczą na terenie Ostrołęki lub powiatu ostrołęckiego."
I jak z tego wybrnąć? Kłamać we wniosku, że działalność będę prowadził tylko w Ostrołęce i na terenie powiatu ostrołęckiego? Z drugiej strony ten zapis wydaje mi się absurdalny przy tego typu działalności, która jest przecież mobilna. Jednego weekendu mogę mieć zlecenie w Ostrołęce, innego w Warszawie, a innego np. w Grodzisku Mazowieckim.
Jak wygląda ta kwestia w UP w waszych miastach?