Ja też myślę, że chyba nr 1 będzie najlepszy - w końcu na smyczy są 3 kolorki
Ja też myślę, że chyba nr 1 będzie najlepszy - w końcu na smyczy są 3 kolorki
Proponuję po umieszczeniu zdjęć zrobić ankietę, trudno, demokracja jest...
Czy metal czy plastik? Od Was zależy. Dobrze, że pytacie. Przynajmniej później nie będzie rozczarowań. Klamra metalowa jest ciut droższa. Tak około 3 zł. Uaktualnię wycenę i prześlę zdjęcia. Ale z Was klienci... Ufff :-)
Ja was serdecznie przepraszam. W trzeciej tkanej o podwójnej gęstości są także trzy kolorki. Wybaczcie! Kolory i wygląd identyczne z tym co widać w poście 446 na zdjęciu. Tylko przez mój pośpiech tyle błędów. :-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Też jestem za ankietą. Chciałbym, żeby wszystko było w porządku. Nie chciałbym być wytykany później palcem. Znamy się tylko z forum, ale chciałbym tu móc jeszcze zaglądać. ;-)
EDIT
I nie wybierajcie już. Poczekajcie chociaż na zdjęcia :-)
Czekamy niecierpliwie :)
Niom czekamy:D
Loading in progress...
Pozdrawiam
Poniżej link do zeskanowanej przykładowej smyczy:
http://img100.imageshack.us/img100/9...nuj0014jc6.jpg
To jest opcja C) czyli smycz wykonana w technice podwójnej gestosci (3 kolory) o szerokości 1,6cm naszywana na taśme miękką o szerokości 2cm:
Nie będzie w tej smyczy linki na telefon i karabińczyk będzie lepszy. Chodzi tutaj o wygląd smyczy. Myślę, że się spodoba. Jeżeli będziecie chcieli więcej zdjęć, to za niedługo prześlę.
Aha, dopłata do metalowej klamry zamiast plastikowej - 2,00 zł
Za niedługo uaktualnię ofertę.
Proszę o oceny.
Edit
Celowo wybrałem kolorystykę smyczy.
Edit
Jeżeli się spodoba to wykonam próbę tkaną i podrzucę komuś niezainteresowanemu smyczą na forum, np. modowi. Albo wyznaczcie kogoś. Obojętnie
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Taśma jednostronna pojedynczej gęstości naszyta na taśmę miękką
http://img228.imageshack.us/img228/7...nuj0015oi6.jpg
sama smycza pozytywnie bardzo, mamy jakis wybor karabinczykow aluminiowych czy tylko taki jest dostepny? Z doswiadczenia wiem ze do rewelacyjnych to on nie nalezy :P
Macie wybór karabińczyków, ale wierzcie mi na słowo, że wybiorę dobry. Tylko nie każcie mi dawać zdjęć z karabińczykami, bo zanim wybierzecie smycz, karabińczyk, potem klamrę to wieki miną. :-) No chyba, że się uprzecie :-)
Nie no tylko pytam :P W kazdym razie cos solidniejszego niz to na zdjeciu :)