W lodzi 9 marca o godz 18 zapisy a 19 zaczyna sie kurs ! Nie ma zapisow telefonicznych.
Wersja do druku
W lodzi 9 marca o godz 18 zapisy a 19 zaczyna sie kurs ! Nie ma zapisow telefonicznych.
Witam.
Kurs w Gdyni odbędzie się w dniach 17-19 marca.
Więcej na forum Nikona - http://nikon.org.pl/showthread.php?p=1132235
Panowie i Panie, wiadomo coś o kursie w okolicach Częstochowy? Przyda się w końcu pozwolenie na nowy sezon :oops:
Generalnie to sie z biegu mozna zapisac czy "cos" trzeba miec oprocz dowodu pewnie ? ;]
No właśnie... czytając ten wątek parę razy pojawiło sie takie stwierdzenie...Cytat:
Zamieszczone przez Malin
Każda diecezja z tego co czytam (bo radomska na pewno) organizuje raz w roku kurs - raz. Wyobrażacie sobie, że raz w roku wszyscy z danej diecezji którzy z tego żyją bądź dorabiają zbierają się na tym kursie? :)
Przecież wyglądałoby to jak niedzielna msza w katedrze a legitymacje wydawaliby tydzień. :)
Zapewne kiedyś wpadną na taki pomysł, bo tzw ofiara (na rachunku dostałem "ofiara na kurs" ) to piękny kąsek - w Radomiu 200zł - rozbój w biały dzień.
Kurka ludziska wytłumaczcie mi jedną rzecz a mianowicie, czy kurs trzeba robić w swojej diecezji czy można w innych. Dla ciekawości powysyłałem maile do różnych i jest w sumie 50/50 tzn jedni mówią że u nich nie mogę bo inna diecezja a u drugich kajne problem. I teraz już zwariowałem a zastanawiam się nad tym w Gdyni tylko znowu nie wiadomo czy mnie przyjmą albo raczej czy są wolne miejsca ;)
5pirit logicznie rzecz biorąc, to nie ma znaczenia gdzie, bo zdjęcia bedziesz robił w całej Polszy, więc plebana będzie interesowała jedynie legitka, ale jak jest w rzeczywistości...? ;)