Skoro tak piszesz... ;-)
Wersja do druku
Chyba jednak jesteś w błędzie, nie powinno Ci być obojętnie
Konkurencja to rozwój technologii i niska cena, to podstawa/warunek byśmy mieli coraz lepsze i tańsze wyroby.
Jeśli Canon nie będzie miał konkurencyjnych dla Sony aparatów ML to będzie to źle dla wszystkich fotografujących (a co najmniej gorzej niż gdy R5/R6 będzie sukcesem)
jp
Nie zamierzam inwestować w sprzęt foto-wideo bo to co mam robi zdjęcia i filmuje na wystarczającym poziomie. Przestałem gonić króliczka kilka lat temu.
Dokładnie, info o przegrzewaniu już obiegła internet parę dni temu :)
Dla youtubera przy tak gorącej premierze to duża strata (a konkurencja duża) - o ograniczeniach Canona jeśli chodzi o testowanie i publikowanie info też już od kilku dni krążą informacje.
Ci co mysleli, że za 1/4 ceny c500 II będą mieli to samo są zaskoczeni, szok :)
Canon ponoć bardzo zadowolony z ilości preorderow
Ps. Z tego też co mi wiadomo to nikt jeszcze nie opublikował swoich doznan z pełni produkcyjnej wersji sprzętu (ci co dostali to mieli preproduction).
Firma Canon opublikowała oficjalne oświadczenie, w którym odnosi się do podnoszonego przez testerów i dziennikarzy zagadnienia limitów czasu nagrywania wynikającego z przegrzewania się modeli R5 i R6.
https://www.optyczne.pl/15184-news-C...agrywania.html
Załącznik 4825
To ani nie jest nic nowego, ani nic szczególnego. Aparaty od wielu miesięcy były u testerów, lub ambasadorów, wiele funkcji było testowanych i poprawianych. Te egzemplarze są oznaczone jako SAMPLE i Canon najczęściej zastrzega brak możliwości publikacji zdjęć, czy filmów z tych body. Z czasem pojawiają się body "produkcyjne" z finalnym firmware i tu już nie ma tych zastrzeżeń.
Witajcie ponownie,
nie widzialem tego tematu poruszonego ale czy R5 może mieć FF lub BF ? tak jak to sie zdaża z lustrzankami ?