pielęgniarka w spodnaich, od kilkunastu lat na "R"
foto to zabawa i odpoczynek
Wersja do druku
pielęgniarka w spodnaich, od kilkunastu lat na "R"
foto to zabawa i odpoczynek
OT: pielegniarki (ale te 'bez spodni') i foto-zabawy od czasu pewnego nie najlepiej mi sie widza... ;-) Ale i tak fajnie miec personel medyczny na pokladzie.Cytat:
Zamieszczone przez joshua
na głupotę ludzką niewiele poradzisz.Cytat:
Zamieszczone przez Pszczola
BTW aby niewiele odrózniać się od reszty w czerwcu bronię dyplom z CMS-ów w studium informatycznym. Tak jakby powoli przebranżawiam się :-D
Fotorepoter w agencji prasowej i fotograficznej, laborant (ten od paluchów na negatywach i fotkach ;) )
specjalista ds. administracji systemów informatycznych w ENERGA o/Płock
administrator systemów komputerowych w ZEP-Centrum Motoryzacji (SEAT, HYUNDAI)
informatyk w ZEP-Centrum Techniki Energetycznej
Na wszystko sie znajdzie czas, tylko pytanie jak bardzo jestesmy skłonni do poświęceń.
Fotografia - od roku, kiedy to zostałem chrzestnym i kupiłem pierwszy aparat celem zrobienia fajnych fotek małej latorośli :)
Uczeń/student :) Stoję przed wielkim wyborem życiowym :] W tym roku matura a ja nadal nie wiem co po niej :P Napewno Kraków :D Ale kierunku studiów jeszcze nie wiem :P Chciałbym studiować coś, co jest związane z fotografią, grafiką ... Myślałem równiez o architekturze (ale już sam nie wiem :P ) ... Może mi coś podpowiecie :D A ogólnie to moją pasją jest FOTOGRAFIA i MOTOCROSS ... Uwielbiam śmigać na dwóch kółkach po bezdrożach :twisted: :twisted: :twisted: I bardzo kocham moje słoneczko, które jest w moim serduszku każdego dnia :oops:
Cytat:
Zamieszczone przez PatriX
jak bardzo jestes zaznajomiony z fotografia ? ciemnia ? powiekszalnik ?
bo w sumie bez tego ani rusz... na studia foto trzeba miec wiedze i dobre zdjecia... inaczej pozostaje Ci studium jak coponiektorym...
o ile naprawde masz do tego ped i checi...
Cytat:
Zamieszczone przez thorin
Z fotografią przygode zacząłem w szóstej klasie szkoły podstawowej ... W klasie pierwszej gimnazjum zapisałem sie na koło fotograficzne na które chodziłem kilka lat... Wywoływałem sam filmy i zdjęcia ... Bardzo mi sie to podoba :) Teraz już od dwóch lat prawie nie byłem na kółku bo mam dużo nauki ale bardzo mnie do tego ciagnie. W zeszłe wakacje pracowałem w sklepie fotograficzny. Wpuścili mnie nawet za fotolab i zrobiłem troche klisz... Całkiem nieźle mi wyszły ;) Później robiłem cyfrowe fotki na LAFOCIE5 :D:D Świetna praca na wakacje to była ... :) Ostatnio zdobyłem wyróżnienie i nagrode starosty w konkursie fotograficznym :] Podaje link:
http://www.powiatrawicki.home.pl/akt...ci/AKT0007.htm
(tylko na tej stronce troche jakość spierniczyli) Moje fotki to Patryk Sierakowski... Ogólnie uwielbiam robić zdjątka :) Teraz zastanawiam sie nad zakupem EF 70-200 f/2.8 USM L ... Mam body Canon 33 i zoom 28-105 ale on ciemny jest troszku ... No to by była po krótce moja przygoda z FOTO. :)
Cytat:
Zamieszczone przez PatriX
mam w budzie ludzi ktorzy nie dostali sie na studia foto w poznaniu, pomimo ze mieli bardzo ciekawe reportaze, i dziewczyne ktora robi niesamowite portrety, startuj i zycze oczywiscie powodzenia bo widac ze zielony nie jestes, ale jesli nie masz dobrej teczki to **** zbita, wiec lepiej miec cos w zapasie ;) pozdrawiam
autora watku przepraszam za OT
Ja nie chcę koniecznie dostać się na studia FOTO tylko związane z foto :) I napewno w KRAKOWIE do innego miasta nie pojade ! :mrgreen: PoZdrO ;-)Cytat:
Zamieszczone przez thorin
życzę powodzenia. pamiętaj że to wybór na całe życie. a później jak to ktoś ujął "przebranżawiać się" jest niezbyt ciekawie. dlatego jeśli nie wiesz że dla fotografii mógłbyś wyjechać i zostawić Szanowne Słoneczko które masz tak głęboko w sercu to też głęboko ale się zastanów nad studiami związanymi z fotografią. później będzie za późno - teraz mamy panie kolego takie fajne once in a lifetime...
A ja wybrałem politologię zamiast fotografii. To drugie bardziej mnie interesuje, ale z czegoś trzeba żyć i utrzymać rodzinę...I tak w dzisiejszych czasach zmienię pewnie ze trzy razy pracę. Na fotografi troszkę się znam. Mam ciemnię.Efekty?
Tylko raz startowałem w konkursie fotograficznym w Zabrzu pod patronatem Prezesa Pady Ministrów i dostałem wyróźnienie... Kiedy to było...kopa lat...
Ja nie napisałem że chcębyć fotoreporterem czy coś :> Chcę robić coś z fotografią ale bez wyjazdów ;) Może fotografia reklamowa albo costego typu ;) Więc nikogo nie będę musiał zostawiać :D:D PoZdrOCytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
obyś miał rację;) :D
Marek, LO, human z rozszerzonym WOKiem, histą i polakiem + PSM II stopnia w klasie organów, a hobby oprócz fotografii? muzyka (od klasyki przez Metallice do Dream Theater :D) motoryzacja, komputery, od czasu do czasu gitara :P, a mieszkam w Barcinie (okolice Bydgoszczy/Inowrocławia) i uczę się 30km od domciu, właśnie w Inowrocławiu :)
CANON rulezz!! :D
Niby da sie zrozumiec ale... moglbys sprobowac to jednak na jez. polski przetlumaczyc?Cytat:
Zamieszczone przez marlon
WOK - Wiedza o Kulturze. PSM - Państwowa Szkoła Muzyczna, II - jak mniemam oznacza drugi stopień.
Vitez, ja też nie zrozumiałam ... starzejemy się - wiesz, do czego ta aluzja ;).Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
O ludzie chyba 80% to IT stuff :D
Nie odbiegam os standartu: project leader for software solution w Berlinie
A hobby jak jest czas to foto (no 1) ... gospodarka, polityka.
Pozdrawiam IT tymy slowami: do galery chlopaki KLIENT CZEKA a dead line juz wkrotce :D
Chodzilo mi o to ze kulturalniej i troszke powazniej by wygladalo i lepiej czlowiek bylby odebrany w jakims tam, blizej mu nieznanym a calkiem sporym gronie - gdyby napisal "klasa humanistyczna" , "historia" i "jęz. polski" + pelne nazwy a nie skroty pozostalych elementow wypowiedzi.Cytat:
Zamieszczone przez Mikołaj
(I znowu mnie zjada ze neguje najpierw gwary a teraz slang szkolny ;) )
dokładnie tak :)Cytat:
Zamieszczone przez Mikołaj
przepraszam to się więcej nie powtórzy :DCytat:
Zamieszczone przez Vitez
po prostu ostatnio przez wyżej wymienione szkoły staje się strasznie leniwy (jak widać w pisaniu też :D)
a WOK i PSM to dość powszechne (chyba :) ) skróty ;) więc ich nie "rozpisywałem"
a teraz ja proszę o wyjaśnienie :DCytat:
Zamieszczone przez AGO
Dla mnie wok to takie coś w czym robię sobie żarcie :)Cytat:
Zamieszczone przez marlon
hmm :D no w sumie też prawda :D
My tu Panowie mamy pisać czym siezajmujemy a nie co to jest WOK :> PoZdrOCytat:
Zamieszczone przez piast9
Żarciem każdy się przecież zajmować musi ;D
To pisałem ja, student z KRK :)
Zanize troche odsetek informatykow i napisze, ze pracuje w firmie ... informatycznej, ktora pieknie przygotowała Wam ZUS pod kątem softu :), ale na szczescie ja nie znam sie na zero jedynkach i siedze w PR tejze instytucji :)
Polakom gratulujemy Prokomu. :lol:Cytat:
Zanize troche odsetek informatykow i napisze, ze pracuje w firmie ... informatycznej, ktora pieknie przygotowała Wam ZUS pod kątem softu
To krotko - gratuluje dobrze wykonanej roboty... Tobie a nie informatykom z tej firmy 8)Cytat:
Zamieszczone przez iczek
Po Polibudzie Poznańskiej Budowa Maszyn Konkretnie. Zajmuje sie CAD CAM i takie tam różne kreski
W wolnym czasie, to Foto i Moto :D
Logistyk w ISUZU MOTORS POLSKA
A po pracy fotografuje: w teatrach, na koncertach, sluby .... i ostatnia pasja hockey - ... robie wszystko aby nie dokladac z rodzinnych dochodów do mojego hobby i czasmi wyjezdzac gdzies poza Europe
kolego, to ty możesz nawet i części od nas odbierać :-DCytat:
Zamieszczone przez tdf
(zerknij czym się zajmuję w tym wątku tylko wcześniej)
Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Taaak rzeczywiscie automotive .. odbieram z Delhi ale Jelesnia, UK, DE, USA .. a robimy tu tylko i az 1,7 TurboDiesle wiec amoryzatory to nie my ale Opel Gliwice moze kto wie ...
Kubaman, a z UniMetem wspolpracujecie ;) ?
W takim razie też się dopiszę ;)
Wykształcenie - średnie techniczne, a później mnie strzeliło i zrobiłem magisterkę z politologii na UAM w Poznaniu :D
Pracuję za to w DTP :D
Zainteresowania... fotografia rzecz jasna - od dwóch lat :)
Eee tam, strzeliło.. ja najpierw zrobiłem dziewięć klas szkoły muzycznej, potem poszedłem do technikum mechanicznego, a na studia - na matematykę :-DCytat:
Zamieszczone przez chuckyy
Strzeliło, bo tylko dwie osoby na 30 poszły gdzieś indziej niż na kierunki techniczne ;) A co do szoły muzycznej - ja sobie pogrywałem na pianinie, ale w ognisku muzycznym - ale to dzieje jeszcze z podstawówki :dCytat:
Zamieszczone przez muflon
Ja to w IT robię, tyle że w soczkach... :-)
mało się udzielam tu, ale cos powiem.
pracuje w branży komputerowej - serwis, akustyka - nagłośnienie[sporadycznie].
studia - rehabilitacja [prawie koniec uff]
foto traktuje jako hobby - wierzcie mi mało czasu jest, ale aparat zawsze trzeba miec ze sobą. :]
Jak sama nazwa wskazuje - architekt......
co wy wiecie o braku czasu ?
ja pracuję w Biedronce i nic więcej nie dodam przez resztki lojalności
:???: :-? :-?
a ja jestem SuteneRem 8)
Ja od kilku miesięcy sabotażuję w różnych magazynach na terenie UK, teraz mam chwilę przerwy w PL a po powrocie zamierzam zacząć jakiś własny interes... coś związanego z reklamą, www, foto-grafiką.
Przed wyjazdem tułałem się po agencjach reklamowych, trochę zrobiłem wesel, trochę nawet po supermarketach się obracałem... jak to w życiu.
A czas na robienie zdjęć mam zawsze. Jak mam do wyboru ciekawy wypad w plener, albo pracę, to dzwonię do managera i mówię mu, że jestem chory.
aha- skończyłem technikum energetyczne i dziennikarstwo- jakoś nigdy nie zagrzałem miejsca w robocie związanej z tymi kierunkami... normalne. :)
No to może też cos napiszę.
Po technikum studia na Politechnice Rzeszowskiej - mgr inż. lotnictwa o specjalności pilotaż samolotów (to tak w skrócie).
Żeby było śmieszniej, to w zawodzie nie pracuję, ale staram się nie tracić umiejętności i uprawnień.
Jak nie latam, to albo staram się fotografować, albo naprawiam znajomym komputery. Wszystko to robię pod warunkiem, że akurat nie remontuję domu.
Gdzie zarabiam pieniądze, to może nie piszę, żeby nie dostać bana :mrgreen:
Żytnia?Cytat:
Zamieszczone przez Acro
Dla pozytku studiuje nauki polityczne na UŚ. Aby spelniac swoje zachcianki pracuje jako fotoreporter w gazecie, publicysta w kilku magazynach i portalach, grafik, dtp-owiec, recenzent ksiazek. Okazjonalnie projektuje strony i magazyny, wydaje ksiazki dla UŚ. Hobby - praca w organizacjach spolecznych, rysunek i fotografia. To ostatnie najbardziej kosztowne :) Niejednokrotnie bardziej niz druga, lepsza polowka;)
Nie, nic z tych rzeczy i mniej ciekawe.Cytat:
Zamieszczone przez minek
jak nic sklep fotograficzny nikona. ;)
adamek z ust mi to wyrwałeś hehe
skoro znamy prawdę - przyznaj się Acro:)
a ja jestem uczniem pewnego renomowanego chorzowskiego liceum... 8)
:mrgreen::lol::mrgreen: