co wy gadacie.. Wilda wcale nie jest taka straszna! to sa tylko stereotypy...
poza tym można tutaj całkiem fajna secesję znaleźć do obfocenia...
to jak? jak moge tam dojechać? a może jest ktoś z wildy/debca? :D
Wersja do druku
co wy gadacie.. Wilda wcale nie jest taka straszna! to sa tylko stereotypy...
poza tym można tutaj całkiem fajna secesję znaleźć do obfocenia...
to jak? jak moge tam dojechać? a może jest ktoś z wildy/debca? :D
Oj, z ta niedziela to bedzie ciezko...
Poza tym przejezdzalem dzisiaj w poblizu i wpadlem do tej kotlowni.
Syf jak smok, przyznam szczerze, ze odechcialo mi sie tam jechac:)
Kupe znalazlem na drugim pietrze i wogole jakos mniej nastrojowo niz w odwiedzonym ostatnio kasynie. Moze juz lepiej cos innego?
moze hotel?:)
ok na powaznie juz - z ta wilda zartowalem:) mieszkalem, zyje, usmiecham sie, mam wszytkie zeby:) <bo szybko biegam> (mniej powaznie:p)
Ja jestem chętny na odwiedzenie Wildy... kiedyś tam mieszkałem. Mogę potwierdzić, wcale nie jest tam tak źle. Jak pójdziemy grupą to już w ogóle nie ma co się bać. Jakby w innych częściach Poznania było bezpieczniej...
Czy ktoś tutaj ustalił już jakiś termin ? Jedni piszą , że w sobotę, inni, że w niedzielę, jeszcze inni, że w niedzielę nie mogą...
Niech ktoś weźmie sprawy w swoje ręcę i zbierze to wszystko do kupy (ja nie mogę, bo mam wyjazd, w niedzielę wracam koło południa, wiec nie wiem, czy sie wyrobię).
No to znowu na mnie pada chyba.
www.meteo.pl sugeruje zachmurzenie/deszcz w niedziele. Mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, dawno nic w deszczu nie pstrykałem.
Co do konkretów - niedziela, godzina 11, na miejscu (tzn, na parkingu przy pobliskim bloku.). Cichy - mam nadzieję, że dojedziesz po powrocie.
Dam znać czy uda mi się zorganizować tzw. materiał biologiczny (i w jakiej liczbie).
Skargi i zażalenia: telefon lub PW.
Teraz wracam do pracy :)
Jeśli zapowiadają deszcz, to lepiej być ostrożnym, brzydka pogoda nie zachęca do wyjścia.
Na chwilę obecną zapowiadają deszcz w godzinach popołudniowych, więc co najwyżej nie będzie się nikomu chciało wracać.
No nic, o 11 to mnie na pewno nie będzie.
Jak wrócisz - do Poznania - zadzwoń, i najwyżej dojedziesz.
okay 8-)
tylko pobliski blok to hotel akurat, i do tego w remoncie.
parking też jest w remoncie,
parking po drugiej stronie ulicy w ogóle został chwilowo zwinięty :shock:
dlatego proponuję na parkingu wzdłuż szarych szeregów, żebyśmy się nie szukali. może akurat nie będzie pod wodą :lol:
ps. cichy, jak tam to szkło? :wink:
dobra, to powie mi ktoś w końcu jak tam dojechać? :D
z jezyc trafie autobusem (ok pol godziny). na jezyce masz 2 i 9:) lepiej 9:)
może brat pojedzie też na plener, więc zabrałabym się z nim wtedy...
Jak nie wlezę na forum to już nikt mi info nie zapoda że się plener kroi :)
Niedziela pasuje jadę z Dębca zapraszam po drodze 4 miejsca wolnych.
ustawki pod gg3171646
A pisze się ktoś na plener w tygodniu ? :) Kilka osób z tego, co widziałem wcześniej, w weekend nie może. Zrobimy kontrplener :D
Zdefiniuj słowo tydzień (godziny zwłaszcza mnie interesują).
Najwyżej skocze na oba :)
Dla mnie tydzień to jest okres od niedzielnego południa do sobotniego popołudnia :D
Ja praktycznie przyszły czwartek i piątek będę miał wolny więc jeśli komuś jeszcze pasuje to czemu nie;)
Na razie umawiamy się na niedzielę więc nie mieszać mi tu dociekaniem skąd dokąd jest tydzień :D
Można wpaść jako wolny słuchacz? :D niestety ten weekend nie pasuje...
no to moze lista - komu pasuje w niedziele ? tylko o ktorej godzinie..
no nic moze tym razem uda sie wpasc:)
niedziela 11.00 dla mnie ok ;)
Planuje być
niedziela, 11.00
1. Qtek
2. Qbexus
3. gunia1990
jasne..ja tez z Debca :)
wszyscy przestepcy z Debca zmienili lokum i patrza na swiat za kratek...:)
p.s. taka mala hisoryjka:
Policja spisuje mojego kumpla pod sklepem bo pil piwo (czego nie wolno) i pan policjant mowi..hm....kolega ma 30 lat, jest z Debca i nie karany jeszcze? Dziwne !
:))
http://tutej.pl/cms.php?i=32799 to tak apropos Wildy i Dębca...
Qbeksus ja się chyba załapię na tą twoją podwózkę, bo brat do tej pory mi nie odpowiedział, czy jedzie, czy tez nie...
Po pierwsze to Dębiec należy do Wildy jest jej osiedlem. A jeżeli chodzi o bezpieczeństwo i to raczej mowa o młodzieży 12 - 20 parę lat to zawsze najgorzej było na osiedlach gdzie tworzą się dziesiątki grupek znudzonych małolatów podpitych i chętnych do zadymy. Na takiej Wildzie Czy Jeżycach starczyło znać parę osób i był spokój. gunia1990 zapraszam kliknij na gg.
Z informacji z pierwszej ręki od stróżów prawa wynika, że najłatwiej dostać w ryj bez powodu (albo w celach rabunkowych) na starych Jeżycach - Słowackiego, okolice placu Asnyka zwłaszcza. Przekłada się to na ilość interwencji w tym regionie. Ale o zagrożeniach czyhających w naszym mieście pogawędzimy sobie jutro.
ze tak sie spytam, gdzie miejsce zbiorki? moze i mi uda sie dotrzec:)
pytanie- mam brac koleżankę do zdjęc czy nie trzeba? co prawda nie będzie to w/w Ania, ale inna, równie ładna :D
a po co skoro bedziesz Ty ?! :D
no ale ja chcę zdjęęcia robić.... :P
o, skoro niedziela o 11 to ja odpadam.
o 12 mam być na drodze dębińskiej
oo :) to jeszcze na gg sie odezwe czy jade czy nie:) rozumiem ze masz jakies wolne miejsce?:)
To ja wezmę jako modelke Agate, która mozna w mojej galerii zobaczyc:)
Moze jakies sugestie co do ubioru/makijazu macie?
gunia: brać, brać ;-)
loome: brać, brać 8-)
czyli jutro o 11 - postaram się być...
a jak nie dam rady, to życzę wszystkim.... nie wdepnięcia :lol:
A ja, jak już nauczę się robić zdjęcia, to pojadę z Wami. Oczywiście, jeśli tylko będziecie chcieli mnie zabrać... :roll:
ja jade pouczyc sie:) no i zobaczyc z kim to ja tu pisze:)
mxw - nie rob jaj tylko przyjezdzaj, widzialem Twoja galerie z tamronem, musze pogratulowac osobiscie:)
dobra, taki "przedsmak"
( ta po lewej)
będe, będę, a jak! :d
edit: specjalnie dla Loome bezpośrednio wstawiam
linki mi nie dzialaja ;/
dziekuje:D fajna kolezanka, jakis makijaz specjalny, stylizacja, czy nie ?:)
Będę z kolegą. Jedziemy trzymać blendę ;) . Jak nie będzie za dużego tłoku przy modelkach, to zdjęcia też porobimy.
Jedziemy 78 z Teatralki który jest dopiero o 10:46 (a jeździ co godzinę), więc będziemy o 11:05 na miejscu. Mamy nadzieję, że zaczekacie na parkingu, bo zupełnie nie wiemy gdzie trzeba trafić. Jakby co to zapraszamy do 78. Będzie można nas rozpoznać po statywie ;) .