co wy gadacie.. Wilda wcale nie jest taka straszna! to sa tylko stereotypy...
poza tym można tutaj całkiem fajna secesję znaleźć do obfocenia...
to jak? jak moge tam dojechać? a może jest ktoś z wildy/debca?![]()
co wy gadacie.. Wilda wcale nie jest taka straszna! to sa tylko stereotypy...
poza tym można tutaj całkiem fajna secesję znaleźć do obfocenia...
to jak? jak moge tam dojechać? a może jest ktoś z wildy/debca?![]()
Oj, z ta niedziela to bedzie ciezko...
Poza tym przejezdzalem dzisiaj w poblizu i wpadlem do tej kotlowni.
Syf jak smok, przyznam szczerze, ze odechcialo mi sie tam jechac
Kupe znalazlem na drugim pietrze i wogole jakos mniej nastrojowo niz w odwiedzonym ostatnio kasynie. Moze juz lepiej cos innego?
moze hotel?
ok na powaznie juz - z ta wilda zartowalemmieszkalem, zyje, usmiecham sie, mam wszytkie zeby
<bo szybko biegam> (mniej powaznie
)
Ja jestem chętny na odwiedzenie Wildy... kiedyś tam mieszkałem. Mogę potwierdzić, wcale nie jest tam tak źle. Jak pójdziemy grupą to już w ogóle nie ma co się bać. Jakby w innych częściach Poznania było bezpieczniej...
system EOS
Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego+Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
Moje wypociny
Czy ktoś tutaj ustalił już jakiś termin ? Jedni piszą , że w sobotę, inni, że w niedzielę, jeszcze inni, że w niedzielę nie mogą...
Niech ktoś weźmie sprawy w swoje ręcę i zbierze to wszystko do kupy (ja nie mogę, bo mam wyjazd, w niedzielę wracam koło południa, wiec nie wiem, czy sie wyrobię).
O obiektywach wiem prawie wszystko
No to znowu na mnie pada chyba.
www.meteo.pl sugeruje zachmurzenie/deszcz w niedziele. Mi to nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, dawno nic w deszczu nie pstrykałem.
Co do konkretów - niedziela, godzina 11, na miejscu (tzn, na parkingu przy pobliskim bloku.). Cichy - mam nadzieję, że dojedziesz po powrocie.
Dam znać czy uda mi się zorganizować tzw. materiał biologiczny (i w jakiej liczbie).
Skargi i zażalenia: telefon lub PW.
Teraz wracam do pracy![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
Jeśli zapowiadają deszcz, to lepiej być ostrożnym, brzydka pogoda nie zachęca do wyjścia.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Na chwilę obecną zapowiadają deszcz w godzinach popołudniowych, więc co najwyżej nie będzie się nikomu chciało wracać.
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa