Zapłaciłeś za wysyłkę id i smyczy osobno to wysłałem to co miałem... nie spodziewałem się, że smycze będą pare dni później ;).Cytat:
Zamieszczone przez pejot
Wersja do druku
Zapłaciłeś za wysyłkę id i smyczy osobno to wysłałem to co miałem... nie spodziewałem się, że smycze będą pare dni później ;).Cytat:
Zamieszczone przez pejot
czyli są już szmyczki ?? kurde nie mogę się doczekać, żeby kumpli z pracy powkręcać :)
TO ja wnoszę o założenie osobnego wątku - "Dziękujemy Ci Diodaku". ;)
a ja jeszcze czekam - w małych niasteczkach poczta widocznie tak szybko nie działa :/
Hmmmmmmmm :|
ja też jeszcze czekam
Spoko ja jestem z dużego miasteczka Katowice i też jeszcze nic nie dotarło - poczekamy ;-)
Myślę że nie ma się co niepokoić. Do mnie też nie dotarło, ale czekam cierpliwie (i cicho).
Przecież to wszystko trzeba popakować, zaadresować więc jest z tym roboty, a że Diodak to porządna firma to pewnie niebawem wszyscy będziemy się wspólnie radować.
Cosik mi sie wydaje, że nie mam w najbliższym czasie szans na ID + smycz. Dajcie znać jak się sprawy mają w tym temacie i ile to kosztuje (ID + smycz).
EDIT: własnie wlazłem na formularz, wypełniłem i wysłałem - proszę o info czy to miało teraz sens - jesli tak - szybko wpłacam kaskę.
I jak Diodak doszły smycze w piątek, czy może dzisiaj?
chyba też nabije posta :rolleyes:
diodak a wysłałeś już?
a do mnie też nic nie dotarło... mam czekać?
a jak wpłace drugi raz kase to dojdzie szybciej?
......... jak mówi że wysłał to wysłał
no comments...
^^
blink blink
to ja sobie dobije jeszcze jednego posta :D
Nie mówi wcale, że wysłał wszystko. Wysłał tylko tym osobom, które zamawiały samo ID.
Jak teraz nie przelejesz kaski to potem możesz przegapić wysyłanie zmówienia i trzeba bedzie czekać jescze dłużej. Chyba że nie ci odpowiada takie długie czekanie to jeśli pieniążki nie wpłyną do zamknięcia listy automatycznie anuluję to zamówienie ;).Cytat:
Zamieszczone przez fotoglaf
Panowie, tak się bawić nie będziemy :???:. Trzeci raz zajmuję się tą sprawą i mam dosyć nieuzasadnionej ironi pod moim adresem. Kolego pst przeczytaj uważnie posta o tym co wysłałem i komu, a wcześniej czy doszły już do mnie smycze czy nie.Cytat:
Zamieszczone przez pst
Umawialiśmy się że jeśli będę coś nowego wiedział to dam o tym znać, więc widocznie z jakiegoś powodu smycze nie dotarły, a gdyby to była moja wina to bym na pewno forumowiczów przeprosił.
Myślałem że jak mnie miła pani zapewniła, że smyczki będą u mnie na piątek to będą. Niestety dzisiaj też nie doszły więc zadzwoniłem do nich i... okazało się że nie wysłali :(. Pani się tłumaczyła, że dużo pracowników jest na urlopie itd. Wysłałem ponownie maila (co oni robią z tą pocztą) z adresem do wysyłki i obiecali że dzisiaj wyślą i jutro będą u mnie... zobaczymy :p.Cytat:
Zamieszczone przez RemikP
Narazie ponaklejałem etykiety na koperty to będzie szybciej jak już przyjdą smyczki:razz: .
Dzieki RemikP, szkoda że nie wszyscy umieją czytać... no comment :mrgreen: .Cytat:
Zamieszczone przez RemikP
Diodak...mi możesz wysłać jako ostatniemu...i będę bardzo happy, że wogóle dostałem. Dzięki że zająłeś się tą sprawą...z Twojego posta wnioskuję, że...po raz ostatni :(
Diodak się nieźle wkopał w te identyfikatory. Szczerze współczuje, bo posty niektórych tutaj mogą do pasji doprowadzić;)
A ja cierpliwie czekam, nie komentuję. Jestem wdzięczny Diodakowi, że odwala tyle roboty dla nas. Nie jest lekko i łatwo to wszystko "spiąć" i sfinalizować.
Proszę państwa, więcej pokory, cierpliwości, wiary i zaufania !
Diodak - wielkie dzięki !!! :D
Diodak współczuje.
Diodak - tak trzymaj. Powiedzcie mi tylko, które to id będą teraz wysyłane?
A tak mniej więcej - jak teraz wpłacę kaskę to kiedy (mniej więcej oczywiście :)) mogłbym dostać od Ciebie takie cudeńko ?Cytat:
Zamieszczone przez Diodak
A tak swoją drogą - to, że robisz takie akcje pozwala wierzyć że są jeszcze porządne chłopy na tym swiecie :) Szacuneczek pełny.
pewnie jak się uzbiera jeszcze 99 osób :)
Aż tak źle to nie :mrgreen:. Zapisanych mam 18 IDków czyli zostało tylko 82 :p oraz 24 smycze czyli do końca zostało zaledwie 176 :mrgreen:. Pewnie po wakacjach wszystko zacznie się finalizować, a że nowych chętnych jest mało bo już prawie pół tysiąca (kto by pomyślał ;) ) forumowiczów ma plakietki i smycze to tak to powoli idzie.Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
Na forum nie ma tak wcale wielu aktywnych, a z tych aktywnych z pewnoscia wiekszosc juz ma :D
Jednak pani z drukarni nie kłamała ;) doszły smycze (jupiii). Taką informacje otrzymałem od mojego zwiadowcy domowego czyli mamy :p. Do jutra wieczorem powinienem zdążyć z zapakowaniem wszystkiego i zawiezieniem na pocztę - trzymajcie kciuki żebym nie padł, kawę zaraz szykuję ;)
noo. jupiiiiii są smycze, no to czekam - przynajmniej ja.. jak i inni... fajowo... Pozdrowionka dla EkIpY! ;)
Nie spiesz się, jak masz paść i w ogóle nie wysłać, to poczekamy dwa dni dłużej :mrgreen:Cytat:
Dzięki, że w ogóle Ci się chciało.
Trochę późno dotarłem do domu, ale zabieram się za pakowanie. Narazie jestem na takim etapie :mrgreen:
Ale powiem wam że do smyczy będzie dorzucony gratis za to dłuższe czekanie, a jaki to narazie nie powiem ;).
50 1.4 ?? :)
ja bym to wszystko na siebie nałożył i zrobił sobie zdjęcie :)
A kto by chciał 50 1.4, nawet nie ma jak na smyczy zawiesić ;) a fotka to ciekawa koncepcja :mrgreen:.
No to juz :mrgreen: :D :twisted:Cytat:
zdążysz zanim położę się spać ??
idz spać spokojnie, jak coś to rano na szybkie przebudzenie ;).
hehe o 4:40 ?? bo o tej wstaję
Diodak zatka pocztę polską-wszystkie systemy im się pozawieszają przy takiej ilości paczek i listów jaką diodak musi wysłać:D
ja bym się nie śmiał... kolega współpracuje z róznymi firmami rozsyłając "darmowe" prezenty pocztą (np. kubeczki od jakiejś kawy czy plakietki od jakiś soczków) wysyłając tygodniowo po kilka tysięcy paczek. no i "straty pocztowe" sięgają jakichś 20-30%... :evil:Cytat:
Zamieszczone przez mungo
Kciuki trzymam!!! Kawę to masz u mnie, a może i co ino;)Cytat:
Ważne, że jest ktoś co robi coś. Brawo Diodak
Eeee... Siedzi i sie obija wiekszosc czasu :mrgreen:
Eeee... siedzi i zawija to w te sreberka :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Albo jeszcze co gorszego :twisted:
tak btw
musiałem podejść w częstochowskim tesco do punktu obsługi (nie lubie tego słowa-kojarzy mi sie... :mrgreen: ) klienta bo coś tam z rachunkiem sie nie zgadzało
patrze a baaaardzo sympatyczna i ładna (na mój gust) dziewczyna pomyka z forumową smyczą; już sięga po moj rachunek żeby zobaczyć co jest nie tak a ja tu nagle: ' a skąd pani ma taką fajną smycz?? '
szkoda że nie widzieliście jakiego raka spiekła - i wydukała odpowiedź że jej brat/chłopak (niedosłyszałem :mrgreen: ) do klubu należy .... szybko sprawdziła rachunek i mi podziękowała
rozbawiło mnie to - już zaplanowałem że jak tylko dostane smycz to tam podjadę sie pochwalić ;-) moją smyczą
Przyznac sie, ktory to ma tam dziewczyne? :D
smyczą ... hmmm ... :)Cytat:
Zamieszczone przez pst
Kuchatek oszukuje ;) Godzinę temu dopiero skończyłem pakowanie smyczy dlatego dzisiaj przesyłki nie poszły. Jeszcze zostało mi wydrukować dowody nadania dla listów poleconych, ale z tym będzie prosciej ;).
Po zawieszeniu 20 smyczy na szyi stwierdziłem że zaraz się uduszę :p
hehe pelen wypas...byłeś tak na mieście ??
Pewnie! Pani mnie do sklepu nie chciała wpuścić ;) :mrgreen: .Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
A wracając do gratisów to do każdej smyczy dołączona jest złączka odpinana na komórkę. To tak na osłodę tego dłuższego czekania :).
I bardzo super!! Mała rzecz a cieszy.
Czyli bedą smycze MKII.
fajnie ze sobie drugą zamówiłem ;)
A teraz do każdej smyczki dopinamy po identyfikatorze ... :mrgreen:Cytat:
no nie mów, że na miejscówkę nie wyszedłeś tak?? chłopie, byś miał "rispekt" i wysoki "poziom elo" u ziomów okolicznych, i innych "50-kopiejek" :) nie zmarnuj okazji! ;)Cytat:
Po zawieszeniu 20 smyczy na szyi stwierdziłem że zaraz się uduszę
słuchaj a nie spociłeś za bardzo tych smyczy? :mrgreen:
:wink:
albo siostrę - no dalej, nie trzeba sie wstydzić naprawdę ładna jestCytat:
KuchateK
Przyznac sie, ktory to ma tam dziewczyne?
jak dostane smycz to zrobie sobie z nią zdjęcie :shock: