Cytat:
Zamieszczone przez Riccardo
Po lampce czerwonego wina świat jest cieplejszy. Po dwóch robi się gorący. Po flaszce nabiera kolorów :)
Janusz
Wersja do druku
Cytat:
Po lampce czerwonego wina świat jest cieplejszy. Po dwóch robi się gorący. Po flaszce nabiera kolorów :)
Janusz
Pijmy szybciej bo sie sciemnia? ;)Cytat:
Zamieszczone przez Janusz Body
Pisałem o winie a nie o płynie "eclipse" :)Cytat:
Janusz
- jest denaturat?Cytat:
Zamieszczone przez Janusz Body
- nie ma
- to poprosze inne tanie wino :)
Janusz- skany ze slajdow to sobie mozna, sam dobrze wiesz gdzie. Wiesz ze skan to nie slajd. Slajd nigdy nie byl bardzo popularny ( dawniej jakies 10% rynku filmow) to fakt, teraz tym bardziej. Cyfra wypiera film porzede wszystkim z racjiszybkosci uzyskanego efektu, mozliwosci podgladu i korekcji na miejscu zdarzenia a nie kilka dni po. No i jest znacznie tansza w eksploatacji, Coz swit dazy do coraz tanszych- masowych, a przez to czesto gorszych wyrobow.
Nigdy nie napisalem, ze Olek jest naj... czytaj uwaznie i nie klam w dyskusji. TTo podstawa zaufania pomiedzy dyskutantami, nie dorabiamy koledze rogow i scisle trzymamy sie slow, nie potrzebuje nadinterpretacji, po co ona?
Wystarczy wziac samemu do reki kilka modeli i wyciagnac samemu wnioski, to nie boli.
czescCh.
Nieśmiało zwrócę Ci uwagę, że Frontier skanuje klatke zanim da się wydrukować.Cytat:
Zamieszczone przez chomsky
No to kto tu kłamie :mrgreen: Pisałem Ci już że tłumaczy cię uzycie słów "wydaje mi się". Ludziska mają przywidzenia...Cytat:
Cytat:
Wystarczy pamiętać lub przeczytać co się samemy napisało. To nie boli. :mrgreen:
Janusz
To po co kupiłeś skoro to syf jak to ładnie określasz? Trzeba było zostać przy niesyfiastych analogach. :twisted:Cytat:
Ach Robinie, czy musze tlumaczyc zawsze proste sprawy?! Kupujemy wiele rzeczy, ktorych wcale nie pragniemy a kupic i tak musimy. Dla mnie to jest samochod, telefon, ubiory i syfra. Kiedys ladnie okreslil to prezydent RP." ... ja nie chcem, ale muszem".
Czesc.Ch.
Nie sciemniaj... To nie polityka. Zmuszal Cie ktos do kupna telefonu, samochodu, cyfry czy ubran?
Nioe chce mi sie bawic w te utarczki slowne ale trudno na nauke nigdy za poźno. Janusz Body wkladasz mi w usta poglad, ze Olek jest naj. Mi tylko sie "wydaje, ze jest najciekawsza propozycja". Mam nadzieje, ze dokonywales w przeszlosc rozbioru logicznrgo zdan?!?
Czesc.Ch.